Son Dakika

İngiltere’de Başbakanlık binası yakınında alarm

Londra'da, bir kişinin aracıyla Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın dışındaki kapılara çarpması sonucunda şahıs gözaltına alındı.

DÜNYA 25.05.2023, 20:05
2
İngiltere’de Başbakanlık binası yakınında alarm
Londra'da, Başbakanlık Ofisi 10 Numara'nın dışındaki ana kapılara bir aracın çarpmasıyla ilgili olarak İngiliz polisi tarafından yapılan açıklamada, olayın yerel saatle 16.20 civarında gerçekleştiği belirtildi. Polis, bu durumu cezai hasar ve tehlikeli araç kullanma şüphesiyle ilişkilendirerek bir kişiyi gözaltına aldığını duyurdu.
Şu ana kadar herhangi bir yaralanmanın rapor edilmediği ifade edilen açıklamada, polisin olayı derinlemesine incelemek ve nedenlerini belirlemek için soruşturmayı sürdürdüğü belirtildi. Olayın tam olarak nasıl meydana geldiği ve aracın niçin Başbakanlık Ofisi'ne çarptığı konusunda daha fazla ayrıntı verilmedi.
Olayın hemen ardından, Başbakanlık binasının önünde bulunan Whitehall Caddesi'nin trafiğe kapatıldığı belirtildi. Bu tür güvenlik önlemleri, olay yerinde soruşturma yapılabilmesi ve olası bir tehlikenin önlenmesi amacıyla sıklıkla uygulanmaktadır.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı