Son Dakika

Inter'de Hakan Çalhanoğlu gelişmesi: Gidecek mi, kalacak mı?

İtalya Serie A'da zirve mücadelesi veren Inter, A Milli Takım'ın da yıldızlarından biri olan kilit futbolcularından Hakan Çalhanoğlu ile ilgili bir karar aldı.

SPOR 20.11.2022, 18:35
3
Inter'de Hakan Çalhanoğlu gelişmesi: Gidecek mi, kalacak mı?
İtalya Serie A'da bu sezon beklentilerin gerisinde kalan fakat Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ve Barcelona'nın yer aldığı gruptan çıkmayı başaran Inter, Dünya Kupası arasında iç transfere yöneldi.
Simeno Inzaghi'nin takımı ligde oynadıkları 15 maçta 10 galibiyet ve beş mağlubiyet aldı. 30 puana sahip olan Milano ekibi lider Napoli'nin 11 puan gerisinde beşinci sırada yer alıyor.
Inter'de forma giyen milli yıldız Hakan Çalhanoğlu bu sezon ligde oynadığı 14 maçta 2 gol atarken 4 kez de asist yapma başarısı gösterdi.
Şampiyonlar Ligi'nde 6 maçta görev alan yıldız oyuncu, Barcelona karşılaşmasında galibiyeti getiren golü atarak 1 kez gol sevinci yaşarken 1 kez de asist yaptı.

Gösterdiği performansla takımın bir parçası olduğu ispat eden Hakan Çalhanoğlu, Teknik Direktör Simone Inzaghi'nin en güvendiği isimlerden biri olarak gösteriliyor.
Inter, yıldız oyuncuyu 2021 yılında ezeli rakibi Milan ile olan sözleşmesinin sona ermesinin ardından bonservissiz olarak transfer etmişti.

Inter, 2024 yılında sözleşmesi sona erecek olan Türk yıldızını kaybetmek istemiyor. Corriere delle Sport'ta yer alan habere göre, İtalyan ekibinin yöneticileri önümüzdeki günlerde yeni bir sözleşme için Hakan Çalhanoğlu ile masaya oturacak.
Avrupa'nın dev kulüpleri de Inter ile Hakan Çalhanoğlu arasında yapılacak görüşmeleri yakından takip ediyor. 28 yaşındaki oyuncu kulübüyle anlaşamazsa Bundesliga ve Serie A kulüplerinden transfer teklifleri almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı