Inter'de Hakan Çalhanoğlu'ndan tur sevinci: Harika bir iş çıkarttık

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşıda Porto, Inter ile karşılaştı.

SPOR 15.03.2023, 12:15
Inter'de Hakan Çalhanoğlu'ndan tur sevinci: Harika bir iş çıkarttık
UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanşıda Porto, Inter ile karşılaştı. Maçta berabere bitti ve ilk maçta Inter'in 1-0'lık galibiyeti İtalyan ekibi çeyrek finali yükseltti.
Eşleşmenin ilk mücadelesinde maçın en iyi oyuncusu seçilen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu, rövanş karşılaşmasının ardında da bu ödüle layık görüldü.
"Gururlu ve mutluyum, harika bir iş çıkardık"
Hakan Çalhanoğlu, maç sonrası InterTV'ye açıklamalarda bulunarak harika bir iş çıkardıklarını belirtti ve turu geçmeyi hak ettiklerini söyledi.
Çalhanoğlu, "Gururluyum ve mutluyum, harika bir iş çıkardık. Takım son dakikalara kadar sıkıntı çekti, mücadele ettik ama turu geçmeyi hak ettik. Açıkçası böyle bir oyun bekliyordum, burada işiniz her zaman zor, atmosfer ateşli ve rakip takım çok güçlüydü. Ama iyi çalıştık, birkaç pozisyon yakaladık ama önemli olan gol yemeden bitirmekti. Şimdi ne olacağını görelim. Bu gece kutlamalıyız ama sonrasına bakacağız." ifadelerini kullandı.
Kendi performansı hakkında da konuşan milli oyuncu, "Her zaman elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum, teknik direktörümüzün benden istediği bu. Çalışmalarımın böyle devam etmesinden mutluyum. Her zaman yapmamız ve geliştirmemiz gereken şeyler var. Bu kulüp için gerçekten kalbimde olan her şeyi vermek istiyorum. Şimdi bir süre kutlama yapıp ve ardından hemen Serie A'da oynayacağımız Juventus maçını düşünmeliyiz" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı