İşgalciler kudurdu!

İşgalci İsrail rejimi yönetimi, önümüzdeki Perşembe günü işgal altındaki Kudüs kentinde yapılması planlanan Bayrak Yürüyüşü’nü Filistinlilerin direnişinden korkup iptal emek zorunda kaldı.

GÜNDEM 09.06.2021, 04:35
6
İşgalciler kudurdu!
Siyonistler söz konusu karar karşısında öfkelenirken konuya ilişkin olarak İsrail rejimi medyasında “ Kudüs’ü Yahya Sinvar yönetiyor” ifadesini kullandı.
eçtiğimiz ay Filistin direnişinin tokadını yiyen ve bayrak yürüyüşünü iptal eden işgalciler, yeniden küstah bir hazırlığa girişmişti. Bu bağlamda işgalciler, geçen ay iptal edilen bayrak yürüyüşünü önümüzdeki Perşembe günü yeniden düzenleme hazırlığı yaparken İsrail rejimi yönetimi söz konusu yürüyüşe izin veremeyeceklerini açıkladı. İşgalci İsrail rejimi yönetimi, Filistinlilerin tepkisinden korkup bir kez daha direnişin önünde diz çökerken Siyonistler verilen karar karşısında çıldırdı. Öyle ki İsrail medyasında yapılan bir yorumda “Kudüs’ü Yahya es-Sinvar yönetiyor” ifadesi kullanıldı.

Siyonist İsrail rejiminde yayın yapan Yediot Aharonot gazetesinde yer alan habere göre, Kudüs’te yapılması planlanan bayrak yürüyüşü iptal edildi. Verilen kararın İsrail rejimi tarafından yürüyüşün organizatörlerine iletildiği belirtildi. Öte yandan İsrail Kamu Yayın Kuruluşu’nda yer alan haberde de yürüyüşün iptal edildiği bildirildi. Söz konusu haberde, “İsrail polisi, Perşembe günü yapılacak Bayrak Yürüyüşü için onay çıkmadığı ve iptal edileceğini bize bildirdi” denildi.

Filistin direnişinin ortaya koyacağı tepkiden çekinen ve işgalcilerin gerçekleştirmeyi planladığı yürüyüşü iptal eden İsrail rejimi yönetimi, Siyonistlerin tepkisini çekti. Siyonistler, işgalci İsrail rejimi yönetiminin verdiği kararın ardından adeta çılgına dönerken konuya dair dikkat çeken yorumlar yapıldı. Konuya ilişkin olarak değerlendirmede bulunan isimlerden olan İsrail rejimi milletvekili Bezalel Smotrich, verilen kararın “ HAMAS’a teslim olma” anlamına geldiğini ve bu yaşanan durumun utanç verici olduğunu söyledi. Öte yandan işgalci İsrail medyasında da çok önemli bir yorum yapıldı. Bu doğrultuda bayrak yürüyüşünün iptal edilmesinin ardından, İsrail Kanal 12 Televizyonu, “Kudüs’ü Yahya es-Sinvar yönetiyor” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı