İslam Memiş, Şakkadanak Batırel'e fena saydırdı! Mahalle dedikodusu...

İslam Memiş, 'dolar 6 lira olacak, 'benzin 10 liraya düşecek', 'çuvalla para gelecek' ifadelerinde bulunan Şakkadanak Necmettin Batırel’e isim vermeden çok sert çıktı.

EKONOMİ 06.07.2022, 17:55
İslam Memiş, Şakkadanak Batırel'e fena saydırdı! Mahalle dedikodusu...
‘Şakkadanak’ çıkışıyla tanınan Türkiye yazarı Necmettin Batırel geçtiğimiz günlerde kaleme aldığı yazısında, ‘Yurt dışından bavulla dolar akacak. Kurlar yerlerde sürünecek. Dolar 6 lira olacak’ demişti. Finans Uzmanı İslam Memiş, Şakkadanak Necmettin Batırel’in sözlerine isim vermeden göndermede bulundu.
İslam Memiş, ‘bavulla para gelecek’, ‘dolar 6 lira olacak’ sözlerini kullanan Türkiye Gazetesi yazarı Necmettin Batırel’e sosyal medya hesabından isim vermeden tepki gösterdi. İslam Memiş, Batırel’e, “Çuvalla para ne demek? Tam mahalle dedikodusu işi oldu, ayağa düştü bu işler..” diyerek çıkıştı.
İşte İslam Memiş’in Şakkadanak Necmettin Batırel’e tepkisi şöyle:
* Eylül-Ekim gibi dışardan çuvalla para gelecekmiş, dolar 6 lira olacakmış. Arkadaşlar, bakkal dükkanı gibi devlet ekonomisi yön değiştirmez. Matematik vardır, kararlar vardır, sistem vardır. Mış, muş, miş ile kafa yormayın. Cebinize bakın doğruyu o size söyler. Ona göre işinize bakın
* Lafa bakarmısın “Çuvalla para gelecek” Böyle bir cümle kurmak, ne bileyim diyecek bir şey de bulamıyorum. Çuvalla para ne demek? Tam mahalle dedikodusu işi oldu, ayağa düştü bu işler. Sessiz olan akıllı arkadaşlarım. Eylül-Ekim’e hazırlık yapıp işinize bakın. İlave yaparak yola devam.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı