Son Dakika

İslam Memiş’ten gram altın uyarısı: Geç kaldınız!

Ekonomist İslam Memiş yapmış olduğu son gram altın analizinde yatırımcılara uyarılarda bulundu. Memiş gram altın almayı düşünenlere “Şimdi soğukkanlı şekilde beklemek zorundasınız” dedi.

EKONOMİ 25.02.2023, 08:40
5
İslam Memiş’ten gram altın uyarısı: Geç kaldınız!
Ekonomist İslam Memiş ons altının son fiyat hareketleri üzerine bir değerlendirmede bulundu. Gram altının olması gerkenden çok düşük seviyelerde olduğunu ifade eden İslam Memiş yine de altın yatırımı yapmak isteyenlere bekleme tavsiyesinde bulundu.
Ekonomi ve finans programlarında sık sık görmeye alıştığımız Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları üzerine yaptığı son analizinde dünyadaki resesyon sürecine değinerek güvenli liman olarak tabir edilen altına olan talebin artacağını söyledi.

O yüzden ons altında yaşanan baskılanmaların orta ve uzun vade için yatırımcısına fırsat sunduğunu öne süren Memiş “Yıl içinde 2 bin 150 dolar olması yönündeki öngörümde bir değişiklik yok.” Dedi.Ons altın öngörüsünden sonra ons altın ve dolar kurunda yaşanabilecek gelişmeler üzerinden bir de gram altın beklentisini paylaşan İslam Memiş “Gram altın fiyatında da yükseliş öngörüm devam ediyor. Özellikle temmuz ayında 1200 lira seviyesi, yıl sonuna kadar da 1450 lira seviyesi öngörümde de değişiklik yok.” İfadelerini kullandı.

Emtia fiyatlarında yaşanabilecek geri çekilmelerin yatırımcılara fırsat sunacağını dile getiren Memiş “Altın almak isteyenler şu anda siz geç kaldınız. Şimdi soğukkanlı şekilde beklemek zorundasınız. Koşa koşa gidip almak artık yeter. Biraz daha heyecansız olacaksınız. 14.70’den, 14.90’dan dövizini alan var. Kar satışı zaten olacak. Gram altın 890 liradan başladı, gitti 980 lira. Burada kar satışı olacak, herkes cebine parayı koyacak sonuçta. Destek seviyesi önce 950.” Dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı