İslam Memiş'ten ‘ne altın ne dolar’ tahmini! Bu yöntem milyoner ediyor

Altın yorumu ve dolar yorumu ile öne çıkan İslam Memiş bu kez ‘ne altın ne dolar’ tahmini yaptı. İslam Memiş ilk kez altın ve dolar haricinde “milyoner olabilirsiniz” diyerek bu yönteme dikkat çekti.

EKONOMİ 25.07.2022, 12:05
İslam Memiş'ten ‘ne altın ne dolar’ tahmini! Bu yöntem milyoner ediyor
Finans Uzmanı İslam Memiş yaptığı dolar yorumu ve altın fiyatları yorumu ile takipçilerini uyarmaya devam ederken bu kez dolar yorumu veya altın yorumu yapmadı. Uzman isim İslam Memiş bu kez ne altın ne dolar dedi ‘milyoner olabilirsiniz’ uyarısında bulundu.
Özellikle altın fiyatları yorumu ile öne çıkan İslam Memiş, BTC Haber’de yer alan bir yazısında alışılagelmişin dışında açıklamalarda bulundu.
İslam Memiş yazısında, “Farkında olmayan milyonerler var aramızda” dedi.
İslam Memiş, “Babaanne, anneanne, dedelerimiz veya onların da anne ve babalarından kalan miraslarımız var. Bugün çoğu kişi bu mirastan bir haber hayatına devam ediyor. Miras kalmış, zengin, milyoner ancak farkında değil!” ifadelerini kullandı.
Takipçilerine yönelik tavsiyelerine devam eden Finans Uzmanı İslam Memiş, şöyle devam etti:
“'Ben e-devlet üzerinden kontrol ediyorum, bir şey yok' dememek gerek. Ecdadınızın kimlik bilgilerini, yoksa veraset ilamı ile tapu, belediye veya bankalardan arşiv araştırması yapılması gereklidir.
Bu yöntem ile çevremde bir çok insan milyoner olduğunu öğrendi. Siz üşenmeden bir araştırma yapın, gerisi nasip. Sizin ilgilenmediğiniz hakların devlete aktarıldığını unutmayın! Belki şuan bu yazıyı bir milyoner okuyordur kim bilir…”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı