İslam Memiş'ten rekor tazeleyen gram altın fiyatları sonrası acı uyarı

Dolar kuru etkisiyle birlikte gram altın fiyatları rekor tazeledi... İslam Memiş yükselen gram altın fiyatı sonrası piyasalardaki yatırımcıları “enflasyon kadar acı.” diyerek uyardı.

EKONOMİ 08.06.2022, 10:35
3
İslam Memiş'ten rekor tazeleyen gram altın fiyatları sonrası acı uyarı
Dolar kurundaki yükselişle birlikte gram altın fiyatı rekor tazeledi. Altın fiyatları yeni günde de rekor 1000 lirayı aştı. Gram altın fiyatı şu sıralarda 1015 TL’yi rahat gördü. Altın yorumu yapan Finans Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları karşısında kayıtsız kalamayıp yatırımcısı ve takipçileri için uyarısını sürdürdü.
Gram altın fiyatları IMF’nin 2022 büyüme tahminlerini yeniden düşürmesi ve ABD Hazine Bakanı Janet Yellen’ın enflasyonla ilgili açıklamalarıyla yükselişini korudu. Dolar kurunun da etkisiyle gram altın fiyatı 6 aylık bir aranın ardından 1000 lirayı gördü. Altın Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatlarında bu gelişmenin ardından uyarılarını sıklaştırdı.
İslam Memiş, kredi kullanan, kaldıraçlı işlem yapan, emanet parayla al-sat yapanlar için “enflasyon kadar acı” yorumunda bulundu.
İslam Memiş, sosyal medya platformu Twitter hesabından, “Bankadan kredi kullanarak yatırım yapan, emanet para ile alım satan yapan, kaldıraçlı işlem ile parasını batıran, birikimleri üzerinden hayal kuran, bugüne kadar uyarıları dikkate almayanların durumu, bugün enflasyon kadar acı.” ifadelerini paylaştı.
“Ya gördüğüne inanacaksın ya da duyduğuna. Ama bir şeye inanacaksın.” diyen İslam Memiş, “Bugün inananlar ve inanmayanlar arasındaki fark ortada. Yol arkadaşlarıma selam olsun. Sizi Ekim’e hazırlayacağım!” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı