İslam’a uzanan elleri kırarız

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) mensupları, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik İsveç’te gerçekleşen alçak provokasyonu kınamak için kıyama durdu.

GÜNDEM 23.01.2023, 04:35
2
İslam’a uzanan elleri kırarız
AGD Genel Merkez’in talimatıyla İstanbul ve Ankara şubeleri tarafından organize edilen protesto gösterilerinin adresi İsveç’in Ankara Büyükelçiliği ile İstanbul Konsolosluğu’ydu. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yapılan ahlaksız saldırıya tepki gösteren AGD mensupları, “Müslüman uyuma, kitabına sahip çık”, “Zalimler için yaşasın cehennem”, “Kur’an’a uzanan eller kırılsın” sloganları atarak tekbirler getirdi.
AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu “Biz biliyoruz ki onların demokrasileri, insan hakları, ifade özgürlükleri ancak kendi menfaatleri için kullandıkları işlerine geldiği zaman da yemekten çekinmedikleri helvadan birer puttur. Ancak aşağılık tiyatroları elbet son bulacak ve maskeleri birer birer düşecektir Allah’ın izniyle.” diye konuştu.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), İsveç’te yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e yönelik alçakça provokasyonu lanetlemek için İsveç’in Ankara Büyükelçiliği ve İstanbul’da İsveç Konsolosluğu önünde eylemler gerçekleştirdi. İslam’a karşı işlenen nefret suçu nedeniyle bir araya gelen gruplar,  “Müslüman uyuma, kutsal kitabına sahip çık” diyerek tepkilerini gösterdi.  AGD’nin öncülüğünde gerçekleşen eylemlere çok sayıda sivil toplum kuruluşu ve binlerce vatandaş katılım sağladı. Ayrıca Memur-Sen de İsveç’in Ankara Büyükelçiliği önüne silah çelenk bırakarak, hadsiz olaya tepki gösterdi.

İstanbul’daki İsveç Konsolosluğu önünde toplanan grup adına söz alan AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, “Bugün burada Batılı müstekbirlerin ifade özgürlüğü adı altında İslam düşmanlıklarını ve ırkçılıklarını sergiledikleri, aşağılıkça bir hadisenin üzerine toplanmış bulunmaktayız. Aralarından kan sızan tuğlalarla örülmüş saltanat sahiplerinin, yalnızca kendilerinden olanları medeni insan olarak gören küstahlıklarıyla karşı karşıyayız. Zira Cenab-ı Hakk’ın Maide Sûresi’nde buyurduğu gibi “Onlar birbirlerinin dostlarıdırlar.” Biz biliyoruz ki onların demokrasileri, insan hakları, ifade özgürlükleri ancak kendi menfaatleri için kullandıkları, işlerine geldiği zaman da yemekten çekinmedikleri helvadan birer puttur. Ancak aşağılık tiyatroları elbet son bulacak ve maskeleri birer birer düşecektir Allah’ın izniyle.” ifadelerini kullandı.

Mehmet Yaroğlu, “İsveç’in Stockholm kentinde Rasmus Paludan adında; devamlı surette İslam’a saldırmayı vazife edinen, aşağılık ve zavallı ırkçı bir pislik, yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim’e karşı saygısızlıklarına bir yenisini daha eklemiştir. Daha önce de aynı cürette bulunan bu kişi, devletin korumasıyla ve polis eşliğinde bu işleri gerçekleştirmektedir. Rabbimize, onun dinine ve kelamını içeren kitabına hakaret edenleri koruyan, ifade özgürlüğü safsatasıyla buna yol açan ve muhafaza eden İsveç devleti de bu işin faillerindendir. Allah’ın dinine savaş açma cür’etinde bulunan bu bir avuç zavallı, izzetli Müslümanlarıın eliyle hezimete uğratılacaktır” şeklinde konuştu.

İslam ümmetine çağrıda bulunan Mehmet Yaroğlu “Ey İslam ümmeti! Bu azgın kâfirlere ne hoşgörü ne de tahammül gösterebiliriz! Cenab-ı Hak, “Ey iman edenler! Eğer benim yolumda cihad etmek ve hoşnutluğumu kazanmak üzere yola çıkmışsanız, benim de düşmanım sizin de düşmanınız olan kimseleri kendilerine sevgi göstererek dost edinmeyin.” ayet-i kerimesi ile bu aşağılık zihniyetin sahiplerine karşı göstermemiz gereken tavrı bizlere apaçık bildirmiştir. Bizler Anadolu Gençlik Derneği mensupları olarak ‘zulme rızanın zulüm olduğunu’ bir kez daha hatırlatarak idarecilerimizi, âlimlerimizi, sivil toplum kuruluşlarımızı, kanaat önderlerimizi ve tüm Müslümanları sorumluluklarını yerine getirmeye davet ediyoruz. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır. Ey kâfirler, yenileceksiniz ve cehenneme sürüleceksiniz!” değerlendirmesinde bulundu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı