İsmail Kartal: Takıma takviye lazım!

İsmail Kartal, Fraport TAV Antalyaspor maçının ardından konuşarak "Takıma takviye lazım" dedi.

SPOR 16.01.2022, 09:30
3
İsmail Kartal: Takıma takviye lazım!
Fenerbhçe, Fraport TAV Antalyaspor ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından ise Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.
Takımın az şut çekmesine dair yöneltilen bir soruya ise Kartal, "Oyuncular sakatlık ve hastalıktan sonra tam hazır değiller. Sonradan oyuna girenler de ellerinden geleni yaptılar. Evet, hücum bölgesinde üretken değiliz. Daha iyi orta yapacak oyunculara ihtiyaç var. Ufak ufak hem fizik, hem savunma organizasyonu olarak Fenerbahçe'yi istediğimiz yere getireceğiz." cevabını verdi.
Takımdaki sorunun ne olduğu yönündeki soruyu ise İsmail Kartal, şu şekilde yanıtladı:

Deneyimli teknik adam, "Bugünkü tabloda bu takıma takviye lazım. Eksiklerimiz de var. Onlar da döndüğünde fazlalık olacak. Başkanla konuşacağız." diyerek de transfer yapılması gerektiğini belirtti.
"Fenerbahçe olarak 3 kulvarda mücadele ediyoruz. Bu takımın o kadar da içi boş değil. Burada güçlü ve kaliteli oyuncular var. Belki ufak tefek aksaklıklar var. Bunu saklamıyoruz. Bunları düzeltmek bizim işimiz. Zamana ihtiyaç var. Medya, taraftar sabırlı olmalı. Takımı en iyi şekilde düzelteceğimize inanıyorum."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı