İsmail Kartal'dan galibiyet yorumu: Daha farklı olabilirdi

İsmail Kartal, Altay'ı 2-1 yendikleri maç sonrasında "Daha farklı da kazanabilirdik, ikinci yarı çok net pozisyonlarımız vardı." dedi.

SPOR 19.01.2022, 22:55
8
İsmail Kartal'dan galibiyet yorumu: Daha farklı olabilirdi
Fenerbahçe, Süper Lig'in 22. haftasında Altay'ı 2-1 yendi. İsmail Kartal, Fenerbahçe ile çıktığı ikinci maçında galibiyete ulaştı. Kartal, maç sonu yaptığı açıklamasında "Daha farklı da kazanabilirdik, ikinci yarı çok net pozisyonlarımız vardı." dedi.
"Taraftarlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bizleri yalnız bırakmayarak buraya geldiler. Geriye düşmemize rağmen oyuncularıma destek verdiler." diye konuşan İsmail Kartal, "Onların vermiş olduğu bu destekle de geriye düşmemize rağmen kazanmayı bildik." dedi.

Maçı daha farklı da kazanabileceklerini belirten İsmail Kartal, "İkinci yarı çok net pozisyonlarımız vardı. Kopuk kopuk oynadık, daha eksiklerimiz var. Hasta ve sakat oyuncularımız geri dönseler de daha tam değiller. Bunların tam olması için biraz daha zamana ihtiyacımız var" açıklamasında bulundu.

"İki haftadır duran toptan gol atıyoruz. Çok net çalışıyoruz. Oyuncularım da buna iyi cevap verdiler" diye konuşan İsmail Kartal şöyle devam etti:

"Biraz daha düzenli oynamaya ve topun hızını artırmaya ihtiyacımız var. Bugünden yarına hemen bunları başaramayız. Çalışmak ve zamanla alakalı bir şey. Kazanmak çok önemliydi, 3 puanı aldığımız için çok mutluyum"

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı