İsmail Saymaz, canlı yayının perde arkasını anlattı

Gazeteci İsmail Saymaz KRT TV ekranlarında yayımlanan Şimdiki Zaman'da, Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk canlı yayınını anlattı. Saymaz, Soylu'nun hiçbir soruya cevap vermediğini anlattı.

GÜNDEM 25.05.2021, 23:10
14
İsmail Saymaz, canlı yayının perde arkasını anlattı
Gazeteci İsmail Saymaz, Süleyman Soylu'nun katıldığı Habertürk canlı yayınını anlattı. Saymaz, Soylu'nun hiçbir soruya cevap vermediğini anlattı.
Dün akşam Habertürk ekranlarında yayımlanan ve Süleyman Soylu'nun katıldığı "Açık ve Net"te konuk olarak bulunan İsmail Saymaz programa katılma sürecini ve programda yaşananları anlattı.
Saymaz, Süleyman Soylu'ya her sorunun sorulduğunu ancak Soylu'nun hiçbir soruya cevap vermediğini ifade etti. Söz konusu yayını kabul etmesini ise "AKP'nin muhalif medyaya uyguladığı ambargoyu delmek için bir adım olarak değerlendirdiğim için kabul ettim." diyerek açıkladı.
Saymaz, Habertürk'te yayımlanan programın formatının yanlış olduğunu ifade ederken soru sormak için 4 gazeteci çağrılmasının gereksiz olduğunu da belirtti.
Saymaz "Sayın Bakan Demirel geleneğinden geldiği için bütün soruları alıp cevap vermedi. Bakanın söz hakkı sınırlı olmalıydı." diyerek sözlerini sürdürdü.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı