İsrail havalarda!

Türkiye ile İsrail arasında normalleşme süreci tüm hızıyla devam ederken Siyonist İsrail’in Başbakanı Yair Lapid, Türkiye ile havacılık anlaşmasını onayladıklarını açıkladı.

GÜNDEM 06.09.2022, 05:35
3
İsrail havalarda!
Siyonistlerin Filistin’de ve ilk kıblemiz Mescid-i Aksa’da sürdürdüğü kanlı işgale rağmen AKP hükümetinin İsrail’e verdiği tavizler vicdanları yaralıyor. Son bir yıldır iyice gün yüzüne çıkan Türkiye ile İsrail arasındaki normalleşme süreci devam ederken Siyonist İsrail’in Başbakanı Yair Lapid, Türkiye ile havacılık anlaşmasını onayladıklarını açıkladı. Lapid, anlaşmayla birlikte artık İsrailli hava yolu firmalarının Türkiye’ye seferler düzenleyebileceğini, İstanbul’a ve Türkiye’nin diğer noktalarına iniş ve kalkış yapabileceğini söyledi.

İsrail Başbakanı Yair Lapid, anlaşmaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Hükümet olarak Türkiye ile İsrail arasında havacılık bağlantıları kurulmasına yönelik bir anlaşmayı onayladık. Anlaşmayla birlikte artık İsrail’e ait hava yolları İstanbul’a ve Türkiye’nin diğer noktalarına iniş ve kalkış yapabilecek. Bu anlaşma her şeyden önce İsrailli yolculara ve İsrail havacılığına fayda sağlayacak. Ayrıca bu, bölgede istikrar ve refah için önemli bir stratejik hamledir ve iki ülke arasındaki ilişkilerin gelişmesine önemli katkı sağlayacaktır. Bir sonraki adım, büyükelçilerin atanmasıdır” ifadelerini kullandı

Anlaşmayı büyük bir müjde olarak duyuran Lapid’in açıklamalarında “Türkiye ile ilişkilerimizde bir sonraki adım karşılıklı büyükelçilerin atanması” ifadesi dikkat çekerken sürecin Siyonistlerin kendilerince kutsal ideolojisi olan Arz-ı Mev’ud’a doğru ilerlemesinden endişe ediliyor. Zira Siyonistlerin kutsal ideali olan Fırat ve Nil arasındaki topraklara sahip olmak anlamına gelen Arz-ı Mev’ud’un (vaat edilmiş topraklar) odak noktalarından birini de Türkiye oluşturuyor. Siyonistler, Türkiye’nin Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgeleri ile Kıbrıs Adası, Suriye, Irak, Lübnan, Mısır gibi birçok İslam ülkesini kapsayan sınırları, kendilerine sözde vaat edilmiş Arz-ı Mev’ud toprakları olarak hayal ediyor.

AKP hükümetinin büyük önem verdiği havayolları anlaşması Türkiye açısından olası büyük riskler taşıyor. Zira illegal devletiyle, ordusuyla ve halkıyla topyekûn korsanlığa hizmet eden İsrail’in batıl ideallerinin gerçekleşmesinde Türkiye toprakları hayati önem taşıyor. Öncelikle Arz-ı Mev’ud sınırları içinde yer alan Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerindeki şehirlerimize ulaşım sorunu kalmayan Yahudilerin buralarda gizli faaliyetlerini artırması ihtimal dâhilinde görünüyor. Öte yandan Siyonistlere uçuş serbestliği, Siyonist istihbarat şebekesi MOSSAD’ın ülkenin dört bir yanındaki ajanlık faaliyetlerini daha rahat gerçekleştirmesini de sağlayacak. Filistin direnişine büyük bir halk desteği bulunan Türkiye’de Filistin’e maddi ve manevi destekte bulunan kişilerin MOSSAD’ın kirli ve sinsi tezgâhlarına kurban edilmesi, ihtimaller arasında bulunuyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı