İstanbul hava durumu: Kar kalınlığı 40 cm'yi bulacak! Ne kadar sürecek?

İstanbul hava durumu için üst üste uyarı gelirken NTV Meteoroloji editörü Dilek Çalışkan kar kalınlığının 40 cm'yi bulacağını belirtirken yağışın ne kadar süreceğini açıkladı.

GÜNDEM 21.01.2022, 15:30
24
İstanbul hava durumu: Kar kalınlığı 40 cm'yi bulacak! Ne kadar sürecek?
İstanbul hava durumu için üst üste uyarı geliyor. İstanbul'a akşam saatleri ile birlikte kar yağışının başlaması bekleniyor. İstanbul'da etkili olacak kar yağışının şiddetli ve uzun süreli yağması bekleniyor.
İstanbul'da akşama doğru kar yağışının başlaması beklenirken NTV Meteoroloji editörü Dilek Çalışkan, "Saat 4'ten sonra İkiteli, Çatalca, Arnavutköy, Anadaolu Yakası'nın yüksek kesimlerinde Aydos taraflarında yağışlar kara dönecek." dedi.
İstanbul'da akşam ve gece saatlerinde kar yağışının süreceğini belirten Çalışkan, "Bu gece Marmara'nın tamamında kar etkili olacak" açıklamasında bulundu.
İstanbul'da etkili olacak kar yağışının ne kadar süreceği ile ilgili NTV Meteoroloji editörü Dilek Çalışkan, "İstanbul'da kar 5 gün etkili olacak" dedi.
5-6 gün boyunca aralıklı olarak İstanbul'da kar yağışın olacağını belirten Çalışkan, "İstanbul'da bazı ilçelerde 5-6 gün sonunda kar kalınlığı 40 santimetreyi görebilir. Bu soğuk hava dalgası Şubat ayının ilk günlerine kadar sürecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı