İstanbul mahalleleri Saadetle buluşuyor

İstanbulluların sorunlarını dinlemek için ‘Her Mahalle Bir İstanbul’ projesini hayata geçiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı yerel sorunlara çözüm bulabilmek için mahalle buluşmaları düzenliyor

GÜNDEM 20.11.2021, 09:05
7
İstanbul mahalleleri Saadetle buluşuyor
İstanbulluların sorunlarını dinlemek için ‘Her Mahalle Bir İstanbul’ projesini hayata geçiren Saadet Partisi İstanbul İl Başkanlığı, yerel sorunlara çözüm bulabilmek için mahalle buluşmaları düzenlemeye devam edi-yor. Mahalle buluşmalarıyla ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi İstanbul STK ve Halkla İlişkiler Ko-misyon Başkanı Mahmut Kılıç, “Kasım ayı itibarıyla 40 mahallemizde bu buluşmaları başarıyla gerçekleştir-dik. Programlara mahalle muhtarları, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterdi” dedi.
Saadet partisi İstanbul İl Başkanlığı STK ve Halkla İlişkiler Komisyonu mahalle sakinlerinin sorunlarını yerinde tespit etmek ve çözüm yolları konusunda fikir alışverişinde bulunmak maksadıyla yürüttüğü ‘Her Mahalle Bir İstanbul’ projesi kapsamında mahalle buluşmaları tertip etmeye devam ediyor. Mahalle muhtarları, STK temsilcileri, esnaf ve mahalle sakinlerinin davet edildiği programlarda, İstanbul’un mahallerindeki sorunlar tek tek masaya yatırılıyor. ‘Dinlemek’ teması üzerine planlanan programlarda vatandaşların sorunlarıyla ilgilenen Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı ve teşkilat mensupları sorunların çözü-mü için fikir alışverişinde bulunuyor.

‘Her Mahalle Bir İstanbul’ projesi kapsamında İstanbul’da mahalle mahalle gezdiklerini belirten Saadet Parti-si İstanbul STK ve Halkla İlişkiler Komisyon Başkanı Mahmut Kılıç, “Saadet Partisi olarak vatandaşlarımıza en öncelikli, en doğru, en isabetli hizmetleri üretmek istiyoruz. Elbette bunu yapabilmek için Saadet Partisi olarak tespitlerimiz ve çözüm yollarımız, hazırlıklarımız mevcut. Ancak, vatandaşlarımızı dinlemenin ve karşılıklı iletişim kurmanın başarımızı artıracağına inanıyoruz. İnşallah Mayıs ayına kadar bu buluşmaları İstanbul’un tüm mahallelerinde gerçekleştirmiş olacağız. Kasım ayı itibarıyla 40 mahallemizde bu buluşmaları başarıyla gerçekleştirdik. Programlara mahalle muhtarları, STK temsilcileri, esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi ve katılım gösterdi. Bu bizi sevindirdi ancak bu programlar vesilesiyle gördük ki vatandaşımız hem yerel hem de genel konularda oldukça dertli” ifadelerini kullandı.

Türkiye’nin sürekli irtifa kaybettiğine de değinen Mahmut Kılıç, “Yeni gelen her bir gün, önceki günü aratır hale geldi. Mahalle buluşmamıza katılan vatandaşlar dövizin durumu, gıda fiyatlarının durumu, eğitim, sağlık, tarım, büyükşehirlere göç, sosyal hayat ve ahlakta gerileme gibi hangi konuya bakarsak bakalım sıkıntılarını dile getiriyor. Bu buluşmalarımızda tüm bu sorunların çözümü için, üretime dayalı adil bir ekonominin tesis edilmesi için, adil bölüşüm için, sadece zengin olanın değil herkesin refahının arttığı bir ülke için, liyakatli kişilerin görev alması için, hukukun üstünlüğünü sağlamak, kutuplaşmayı sonlandırmak için Saadet Partisi’ne destek istiyoruz. Mahalle buluşmalarımızda partimize üye kaydediyoruz, birlikte çalışmayı teklif ediyoruz. Vatandaşın konulara ilgisi ve hâkimiyeti bizlere umut veriyor” şeklinde konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı