'İstanbul Sözleşmesi geri gelecek' diyen Kılıçdaroğlu'na Karamollaoğlu'ndan cevap

'İstanbul Sözleşmesi geri gelecek' diyen Kılıçdaroğlu'na Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de cevap verdi.

GÜNDEM 16.08.2022, 08:55
1
'İstanbul Sözleşmesi geri gelecek' diyen Kılıçdaroğlu'na Karamollaoğlu'ndan cevap
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Halk TV’de katıldığı programda ülke gündemine ilişkin başlıkları değerlendirdi.
Karamollaoğlu, LGBT ve İstanbul Sözleşmesi’ne ilişkin "Nedir bu toplumsal cinsiyet? Biri gelsin bana anlatsın, aile bir erkek bir kadından meydana gelir. İki erkek bir aile oluşturamaz bunun adı sapıklıktır kimse kusura bakmasın" diyerek sert cevap verdi.
Saadet lideri Karamollaoğlu, aile yapısına yönelik küresel bir saldırı olduğunu ve aileyi korumanın devletin birincil görevi olduğunu ifade etti.
Konunun kadına şiddetse idama kadar bütün tekliflere açık olduğunu belirten Karamollaoğlu, İstanbul Sözleşmesi’nde esas meselenin sulandırıldığını ifade etti.
Öte yandan programda İsmail Saymaz'ın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun "İktidara geldiğimizde ilk iş İstanbul Sözleşmesi geri gelecek" sözlerini hatırlatması üzerine Karamollaoğlu, gülerek "Zamanı gelince belli olacak" dedi.
Saymaz "Demek ki altılı masa temel prensiplerde anlaşmakla birlikte birçok konuda farklı fikre sahip" ifadelerini kullanırken, Karamollaoğlu "Tabii ki yoksa tek parti olurduk" diye cevap verdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı