İstanbul Valiliği'den anlamlı Kıbrıs Barış Harekatı çalışması

İstanbul Valiliği, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıl dönümünde anlamlı bir çalışmaya imza attı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya sosyal medya hesaplarından paylaştı.

GÜNDEM 20.07.2022, 14:30
5
İstanbul Valiliği'den anlamlı Kıbrıs Barış Harekatı çalışması
İstanbul Valiliği, Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yıl dönümünde anlamlı bir çalışmaya imza attı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, sosyal medya platformu hesaplarında yaptığı paylaşımda şehit ve gazileri saygıyla andığını söyledi.
İstanbul Valiliği, Kıbrıs gazileri Emekli Albay Ahmet Kendigel ve İhsan Coşkun’un o günleri anlattığı bir çalışma gerçekleştirdi.
5 dakikalık videoyu sosyal medya hesabından paylaşan Vali Yerlikaya, “Kıbrıs gazilerimiz Ahmet Kendigel ve İhsan Coşkun 20 Temmuz’u ilk günkü heyecan ve onurla yaşıyorlar. Kıbrıs Barış Harekatı’nın 48. yılında aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Kahraman gazilerimize uzun ömürler diliyorum.” dedi.
#Kıbrıs gazilerimiz Ahmet Kendigel ve İhsan Coşkun #20Temmuz’u ilk günkü heyecan ve onurla yaşıyorlar.#KıbrısBarışHarekatı’nın 48. yılında aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.Kahraman gazilerimize uzun ömürler diliyorum. ??#KKTC pic.twitter.com/m2rjWXm50m

#Kıbrıs gazilerimiz Ahmet Kendigel ve İhsan Coşkun #20Temmuz’u ilk günkü heyecan ve onurla yaşıyorlar.#KıbrısBarışHarekatı’nın 48. yılında aziz şehitlerimizi ve vefat eden gazilerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum.Kahraman gazilerimize uzun ömürler diliyorum. ??#KKTC pic.twitter.com/m2rjWXm50m pushfn('ads'); — Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) July 20, 2022

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı