İstanbul'da can pazarı: 1 ölü, 8 yaralı

İstanbul'da iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 8 kişi de yaralandı.

ÇEVRE 19.10.2022, 00:40
1
İstanbul'da can pazarı: 1 ölü, 8 yaralı
İstanbul Arnavutköy’de iki otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybederken, 8 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, saat 22.30 sıralarında Arnavutköy Eski Edirne Asfaltı üzerinde meydana geldi. İki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında can pazarı yaşandı.
Kaza nedeniyle yol trafiğe kapanırken, trafikteki vatandaşlar yaralıların yardımına koştu. Vatandaşların bilgi vermesi üzerine olay yerine sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada 1 kişi olay yerinde hayatını kaybederken, yaralı 8 kişi ise sıkıştıkları yerde yardım bekledi.
Olay yerine gelen polis ekipleri cadde üzerinde önlem alıp yolu trafiğe kapatırken, itfaiye ekipleri ise araçlarda sıkışan yaralıları kurtarmak için çalışma başlattı. Ekiplerin çalışmaları sonucu kurtarılan 8 yaralı ambulansa alınarak hastaneye kaldırıldı.
Çalışmalar sırasında bir itfaiye eri ise, araçtan kurtardığı bir yaralıyı sırtına alarak ambulansa kadar taşıdı. Kaza nedeniyle yol Sultangazi istikametine tamamen trafiğe kapatılırken, yolda uzun araç kuyrukları oluştu.
Ekiplerin kaza yapan araçları kaldırma çalışmaları ise sürüyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı