İstanbul'da dehşet veren olay! Köpek, genç mimarın kulağını kopardı

İstanbul Etiler'de 25 yaşındaki iç mimar Denise Morra ağızlığı bulunmayan Amerikan Akita cinsi köpeğin saldırısına uğradı ve kulağı koptu. Morra, iki yıldır hukuk mücadelesi veriyor.

ASAYİŞ 20.01.2022, 13:35
3
İstanbul'da dehşet veren olay! Köpek, genç mimarın kulağını kopardı
Etiler'de 25 yaşındaki iç mimar Denise Morra, evine girmek üzere olduğu sırada, ağızlığı bulunmayan köpek tarafından saldırıya uğradı. Saldırıda genç mimarın kulağı koptu. Hastaneye kaldırılan Morra, 4 kez ameliyat masasına yattı. Aylarca süren tedavi sonrası kopan kulak estetik dikişle yerine dikildi.Uzuv kaybı yaşayan genç kadın, köpeğin sahibinden şikâyetçi oldu. 
Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine göre, Etiler’de köpek saldırı sonucu kulağı kopan ve 4 kez ameliyat olan iç mimar Denise Morra, 2 yıldır hukuk mücadelesini sürdürüyor. 
Olayla ilgili soruşturma sürerken Adli Tıp yaralanmanın, kişinin yaşamını tehlikeye sokmadığını ancak basit tıbbi müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olmadığını belirten bir rapor sundu.
Uzuv kaybına neden olan köpeğin, asıl sahibinin Ali Irmak olduğu, Beder'in olayın gerçekleştiği esnada köpeği sevk ve idare ettiği belirlendi. İki yıldır süren soruşturma devam ediyor.
Denise Morra'nın avukatı Haldun Ergun hukuki süreçle ilgili şunları söyledi: "Soruşturmada, köpeğin ağızlıkla gezdirilme zorunluluğu olup olmadığı hususunda da Cumhuriyet Savcılığınca herhangi bir inceleme yapılmamış, hatta bu durumun Kabahatler Kanunu kapsamında değerlendirilebileceği tarafımıza sözlü olarak bildirilmiştir. Kabahatler Kanunu kapsamında olsa bile tarafımızca belirtilen husus, Savcılık tarafından bu konuda herhangi bir inceleme ya da araştırma yapılmamasıdır. Zira olaya ilişkin kamera görüntülerinden, olayın sadece birkaç saniye içinde gerçekleştiği göz önüne alınırsa, eğer köpekte gezdirilme esnasında ağızlık bulunsaydı söz konusu olayın da yaşanmayacağı ortadadır."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı