İstanbul'da İndirim izdihamı: Mağaza kepenk kapatmak zorunda kaldı!

Artan enfasyon nedeni ile kendini yükselen fiyat silsilesi içerisinde bulan vatandaşlar yeni açılan mağazada indirim olduğunu duyunca rağbet gösterdi. Mağaza önünde izdiham oluştu.

GÜNDEM 07.09.2022, 20:25
İstanbul'da İndirim izdihamı: Mağaza kepenk kapatmak zorunda kaldı!
Ekonomideki kötü gidişat vatandaşı çileden çıkarmaya devam ediyor.
İstanbul’un Sultanbeyli ilçesinde faaliyete geçen bir hediyelik ve çeyizlik eşya mağazası, açılışa özel indirim yapınca vatandaşlar, saatler öncesinde mağaza önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Mağazanın açılması uzun süre bekleyen vatandalar bir anda dükkana rağbet edince izdiham yaşandı. Yığılmadan tedirgin olan mağaza yetkilileri, mağazanın kepenklerini yeniden kapatmak zorunda kaldı. 
İndirim için mağazaya gelen Serkan Uca kepenklerin geri kapatılmasına tepki göstererek, “Sabah saat 9’dan beri burada bekliyorum burada. Bardak falan alacaktım. Bizi kandırdılar, hepimiz burada mağdur olduk. Sözde izdiham varmış ama hiçbir izdiham yok. Resmen aldatıcı, bizi kandırdılar” dedi. 
Başka bir vatandaş ise "Çok büyük bir reklam yapıldı. Burada 3-4 bin kişi toplanıldı. Haber kanalları çağrıldı. Şimdi ise indirim iptal edildi. Polis memurlarına şikayette bulunduk Bu insanlık suçudur.“ diye konuştu. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı