İstanbul'da inşattaki paravanlar otomobilin üstüne devrildi

İstanbul Küçükçekmece'de, özel bir üniversitede yapılan çalışmalar nedeniyle yol kenarına koyulan paravanlar bir otomobilin üstüne devrildi.

ÇEVRE 05.02.2023, 21:50
13
İstanbul'da inşattaki paravanlar otomobilin üstüne devrildi
Olay, akşam saatlerinde Küçükçekmece Kemalpaşa Mahallesi Akıncı Sokak’ta meydana geldi. Geçtiğimiz aylarda özel bir üniversitede meydana gelen yıkım nedeniyle yapılan çalışmalar kapsamında yol kenarına koyulan paravanlar devrildi.
Hastaneye gitmek için evinden çıkan İsmail Aktaş ve eşi Didem Çakır Aktaş’ın bindiği otomobil paravanların altında kaldı. Şok geçiren çift çevredekilerin yardımıyla otomobilden çıkartıldı. Daha sonra ihbar üzerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler yaptıkları çalışmayla otomobilin üstündeki paravanları kaldırdı.

Olayla ilgili konuşan İsmail Aktaş, “Eşimle birlikte hastaneye gitmek üzere aracımıza bindik. Büyük bir gürültüyle arkadaki ahşap ve demirlerin uçtuğunu gördük. Hızlıca kontağı çalıştırıp gitmek istedim ama buradaki kaynak yerlerinden demir ve ahşaplar koparak hızla arabamıza çarptı ve üstüne devrildi. O anda şoka girdik. Bir afet gibi oldu. Komşularımız ve esnaf yardımımıza gelip bizi çıkardı. Araçta hasar meydana geldi. Kaçmak istedik ama kaçamadık. Çok şükür canımıza bir şey gelmedi” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı