İstanbul'da kanlı gece: 1 kişi öldü

İstanbul'da, trafikte duran bir araca silahlı saldırı yapıldı, yaşanan kanlı olayda araç içinde bulunan yolcu hayatını kaybetti.

ASAYİŞ 20.06.2022, 00:35
5
İstanbul'da kanlı gece: 1 kişi öldü
İstanbul Avcılar’da, trafikte duran bir araca silahlı saldırı yapıldı, yaşanan kanlı olayda araç içinde bulunan yolcu hayatını kaybetti. Kaçan saldırganların yakalanması için çalışma başlatıldı. 
Edinilen bilgiye göre ,Avcılar Firuzköy Bulvarı'nda bir araç trafik nedeniyle yolda durduğu sırada arkada duran araçtan inen ikisi silahlı üç kişi yolcu koltuğunda oturan 46 yaşındaki Oğuz Bora T.’ye ateş açtı.
Saldırı sonucu yaralanan Oğuz Bora T., olayın yaşandığı yerde bulunan özel hastaneye kaldırıldı. Oğuz Bora T. kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
46 yaşındaki adamı hastaneye getiren ve korsan taksi sürücüsü olduğunu söyleyen Yusuf E. ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştirdikten sonra geldikleri araçla kaçan A.D., Ö.K. ve F.M.’yi yakalamak için çalışma başlattı.
Olay yeri inceleme ekipleri saldırının gerçekleştiği yolda inceleme yaparken, olaya ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı