İstanbul'da LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması' düzenlendi

İstanbul'da LGBT'ye karşı düzenlenen Büyük Aile Buluşması programı kapsamında Saraçhane Parkı'da toplanan binlerce kişi aile yapısının korunması için çağrıda bulundu.

GÜNDEM 19.09.2022, 00:15
4
İstanbul'da LGBT'ye karşı 'Büyük Aile Buluşması' düzenlendi
İstanbul'da "Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu" öncülüğünde çok sayıda STK'nın destek verdiği "Büyük Aile Buluşması" adında "LGBT karşıtı" yürüyüş yapıldı.
Saraçhane Parkı'da toplanan binlerce kişi aile yapısının korunması için çağrı bulunurken önemli dernek ve vakıflardan oluşan 150'ye yakın sivil toplum kuruluşu yürüyüşe destek verdi.

Yesevi Alperenler Ocağı Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından hazırlanan videoda “Dijital çağda LGBT propagandasının Türkiye'yi ve dünyayı saran bir virüs” olduğu ve “Cinsiyetsizleştirmek, insan neslini azaltmak, aile kurumunu yok etmek isteyen küresel ve emperyalist lobilere 'dur' demek istiyorsan, ailemizi, çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi korumak için büyük aile buluşmamıza sen de katıl” ifadeleri yer aldı.

Alanda "Aileye savaş açanlara geçit vermiyoruz", "LGBT propagandasına ve dayatmasına dur de", "Kulak ver bu sese aile hedefte" yazılı dövizler dikkat çekti.

Ayrıca yürüyüşe katılanlar arasında yer alan oyuncu Bahadır Yenişehirlioğlu, "Ailenin kutsallığının altını çizmek istiyoruz. Çocuklarımızın bizim için çok önemli olduğunun altını çizmek istiyoruz. Aileyi kaybetmek istemiyoruz. Geleneklerimizi kaybetmek istemiyoruz. Küresel bir dayatmaya hayır diyoruz. Yoksa insanların özel hayatlarıyla bir alıp veremediğimiz yok. Ama tek amacımız aileyi korumak. Birlikteliğimizi korumak. Küresel oyuna hayır demek" diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı