İstanbul'da mağarayı andıran eve istenen kira bedeli isyan ettirdi

İstanbul'un Bayrampaşa ilçesindeki dairenin banyo, mutfak ve odaların yıkık dökük halde bulunduğu daire ilanı ve istenen kira ev krizinin boyutlarını gözler önüne serdi.

EKONOMİ 28.11.2021, 21:35
3
İstanbul'da mağarayı andıran eve istenen kira bedeli isyan ettirdi
Dolar/TL kurundaki artış ve enflasyon rakamlarındaki yükseliş Türkiye'de vatandaşların geçinmesini daha da zorlaştırıyor. 
Ekonomik kriz üzerine tartışmalar sürerken İstanbul'da artan ev kiraları yeniden gündeme geldi.
Kiralık ev bulamayan vatandaşlar oturmanın mükün olmadığı konutlara yüksek kiralar vermek zorunda kalıyor. 

'Bakımsız bodrum daire' olarak açılan ilanda bulunan evin görüntüleri adeta mağarayı anımsattı. 'Daire' için bin lira lira talep edildi. 
İstanbul Bayrampaşa'da mağarayı andıran, banyo, mutfak ve odaların yıkık dökük halde bulunduğu daire için 2 bin lira da depozito istendi.

4 katlı bir binanın bodrum katında yer alan 1.5+1 dairenin soba ile ısındığı ve eşyalı olduğu belirtilirken, ilan sitesine konulan fotoğrafları görenler ise gözlerine inanamadı.
İlan sahibinin verdiği ilana düştüğü "Daire kiracılar tarafından bakımsız kullanılmıştır bunu göz önünde bulundurarak fiyatı uygun tutuyoruz oturacak kişi beğenmediği kısımları yaptırıp kiradan düşülebilir forum İstanbul'a çok yakın konumdadır verem metro durağına da çok yakındır" açıklaması ise tepkilerin iyiden iyiye artmasına neden oldu.
Emlak sitesinde yer alan ilanı gören sosyal medya kullanıcıları da tepki gösterdi. 




Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı