İstanbulkart mobil artık Marmaray'da da kullanılabilecek

Ücretsiz olarak indirilebilen İstanbulkart Mobil uygulaması artık Marmaray'da da kullanılabilecek

AİLE 09.08.2022, 19:20
2
İstanbulkart mobil artık Marmaray'da da kullanılabilecek
Ulaşım ve yaşam kartı olarak hizmet veren İstanbulkart Mobil'in QR kodla ödeme özelliği; otobüs, metro, metrobüs ve deniz ulaşımından sonra  Marmaray'da da kullanılabilecek.
Ücretsiz olarak indirilebilen İstanbulkart Mobil uygulaması, kullanıcıya özel tanımlanan tüm indirim haklarını saklı tutarak ödeme işlemlerinin gerçekleştirilebilmesini sağlıyor.
İstanbulkart Mobil üzerinden aktarma ve mesafe bazlı ücretlendirmeler hesaplanabilmekte. Ayrıca kullanıcılar, İstanbulkart Mobil üzerinden Belbim’in sunduğu kampanyalar ve finansal servislerden faydalanabiliyor. 

BELBİM AŞ Genel Müdürü ve İBB İştirakler Teknoloji Grup Başkanı Nihat Narin, konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

“Binlerce yıllık tarihiyle İstanbul’umuzu hak ettiği yere taşıyacak hizmetler sunduğumuz için çok mutluyuz. Marmaray’ın da katılımıyla İstanbulkart Mobil ile İstanbul içi tüm toplu ulaşım ödemelerini uçtan uca dijitalleştirerek akıllı şehir olma yolunda bir adım daha ilerledik. Marmaray’ın da İstanbulkart Mobil ağımıza katılımıyla İstanbulluların dijital ulaşım çağına geçiş yapmasını sağladık.
Tüm İstanbullulara hayırlı olsun. Dijitalleşme odağıyla hayata geçireceğimiz, değerli İstanbulluların hayatını kolaylaştıracak ve şehrimize katma değer sağlayacak yeni projeler üzerinde çalışmaya devam ediyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı