İşte Galatasaray'ın Milot Rashica formülü!

Galatasaray'ın Milot Rashica formülü belli oldu. Rashica Galatasaray formasıyla oynadığı 11 resmi maçta 2 gol, 2 asist kaydetti.

SPOR 02.01.2023, 09:20
6
İşte Galatasaray'ın Milot Rashica formülü!
Kosovalı futbolcu Milot Rashica'nın renklerini bağlama kararı alan Galatasaray, bonservis ücreti için gereken kaynakları belirledi.
Galatasaray yönetimi, özellikle son 6 haftadaki başarılı performansıyla takımın liderliğe yükselişinde büyük payı olan Milot Rashica'nın bonservisini almak için çalışmalara başladı.
Hürriyet gazetesinin haberine göre Norwich City'den aldığı Kosovalı kanat oyuncusundan olumlu görüş alan sarı-kırmızılılar, başka takımlara kiraladıkları Mostafa Mohamed ve Olimpiu Morutan'ı satarak bonservis bedelini satacak. zaman. Sezon sonunda yeni takımlarında başarılı olan iki futbolcunun yüksek fiyatlara satılması bekleniyor.

Nantes kulübüne 5 milyon 750 bin euro'ya satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Mısırlı forvet Mohamed, çıktığı 23 maçta 6 gol atıp 4 asist yaptı.
Fransız kulübünün sezon sonu kontratındaki bedeli ödeyip bonservis alacağı kesin görülüyor.
İtalya Serie B takımlarından Pisa'da çıktığı 18 maçta 4 gol 7 asistlik performans sergileyen Morutan, Serie A takımlarından Torino'nun da transfer listesinde yer alıyor.
Pisa'ya 5.5 milyon Euro'ya satın alma opsiyonlu olarak kiralanan Rumen futbolcunun Torino tarafından satın alınması bekleniyor.
Rashica , Galatasaray formasıyla çıktığı 11 resmi maçta 2 gol atıp 2 de asist yaptı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı