İstiklal Caddesi bombacısı terörist zırhlı araçla adliyeye getirildi

İstiklal Caddesi'ne bomba bırakan kadın terörist Ahlam Albashır, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra zırhlı araçla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.

GÜNDEM 17.11.2022, 09:40
İstiklal Caddesi bombacısı terörist zırhlı araçla adliyeye getirildi
6 kişinin hayatını kaybettiği 81 kişinin yaralandığı Taksim İstiklal Caddesi terör saldırısında olay yerine bombayı bırakan kadın terörist sorgulama işlemleri tamamlandı. Kadın terörist Ahlam Albashır,  İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünün Vatan Caddesi'nde bulunan yerleşkesinden 4 polis minibüsüne bindirilen çok sayıda zanlı, zırhlı araçlar eşliğinde çevredeki hastanelerde sağlık kontrolüne götürüldü. 
Terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu şüpheliler sağlık kontrolünün ardından Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi.
DHA'da yer alan habere göre, şüphelilerin Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildiği sırada bazı vatandaşların tepki gösterdiği görüldü.Sağlık kontrolünden geçirildikten sonra zırhlı araçla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Emniyette işlemleri tamamlanan ve sağlık kontrolünden geçirilen diğer şüpheliler de adliyeye getirildi.

Beyoğlu İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısıyla ilgili kadın terörist Ahlam Albashır'ın da aralarında bulunduğu 49 kişi sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na getirildi. Beyoğlu İstiklal Caddesi'nde pazar günü, Suriye uyruklu terörist Ahlam Albashır'ın bıraktığı bombanın patlaması sonucu 6 kişi hayatını kaybederken 81 kişi ise yaralandı. Olayın ardından Albashır'la birlikte 51 kişi gözaltına alındı. 49 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından bu sabah saatlerinde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na götürüldü. Şüphelilerin savcılıkta ifadeleri alınmasına başlanması bekleniyor. Öte yandan adliye içerisinde terör savcılarının bulunduğu katta güvenlik görevlileri geniş güvenlik önlemi aldı. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 25 Nisan 2024
İmsak 04:16
Güneş 05:44
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:29
Yatsı 20:51
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı