İsveç ve Danimarka misyonları kovulsun! Hâlâ ne bekliyorsunuz?

Rasmus Paludan isimli İslam düşmanına destek veren İsveç ve Danimarka’ya karşı atılması gereken adımların başında söz konusu ülkelerdeki misyonların geri çekilmesi geliyor.

GÜNDEM 31.01.2023, 04:35
1
İsveç ve Danimarka misyonları kovulsun! Hâlâ ne bekliyorsunuz?
Rasmus Paludan isimli İslam düşmanının önce İsveç sonrasında ise Danimarka’da gerçekleştirdiği küstahlıkların ardından yeryüzünün çeşitli noktalarındaki Müslümanlar ayağa kalktı. Müslüman halklar, birçok farklı yerde meydanlara inip İslam düşmanlıklarına tepki gösterse de İslam ülkelerinin idarecileri ne yazık ki yaşananları kınamakla yetindi. Son süreçte doruğa ulaşan İslam düşmanlığının engellenmesi adına Müslüman idarecilerin ortaya somut ve caydırıcı bir tepki koymaları gerekiyor.

İslam ülkelerinin liderlerinin yüce kitabımız Kur’an-ı Kerim ve Fahr-i Kâinat Efendimiz Hz. Muhammed’e (S.A.V.) yönelik küstahlıklar karşısında somut adım atamamaları yürekleri sızlatıyor. Yaşananlara cılız tepkiler veren Müslüman idarecilerin acilen atması gereken adımlar bulunuyor. Bu hamlelerin başında İslam düşmanlıklarına destek veren İsveç ve Danimarka’daki misyonların geri çekilmesi geliyor. Öte yandan İslam ülkelerinin şehirlerinde bulunan İsveç ve Danimarka misyonlarının da bir an evvel kapı dışarı edilmesi gerekiyor. İsveç ve Danimarka’ya siyasal alanda tecrit uygulaması gereken İslam ülkelerinin yapması gereken bir diğer husus da söz konusu iki ülke ile olan ekonomik ilişkileri dondurması.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı