İttifak karışacak! BBP'den Bahçeli'ye masa devirtecek Sinan Ateş olayı

Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş’in afişi BBP tarafından Erzincan caddelerine astırıldı. BBP tarafından gelen bu hamle Cumhur İttifakı içinde bulunan Bahçeli’yi kızdıracağa benziyor.

GÜNDEM 10.01.2023, 18:40
İttifak karışacak! BBP'den Bahçeli'ye masa devirtecek Sinan Ateş olayı
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin ölümü üzerine konuşma yapmaktan kaçındığı Sinan Ateş’in afişi, Büyük Birlik Partisi (BBP) Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk tarafından caddelere astırıldı.
Ülkü Ocakları eski Genel Başkanı Sinan Ateş Ankara’da motosikletli birileri tarafından 5 el ateş edilerek öldürüldü. İşlenen cinayet sonrası MHP’den ve Devlet Bahçeli’den herhangi bir başsağlığı ya da bir taziye mesajı gelmedi. Ölümü üzerinde MHP’nin parmağı olup olmadığı kamuoyunda tartışılırken Cumhur İttifakı içerisinde yer alan bir diğer parti BBP’den oldukça manidar bir hamle geldi.

Erzincan caddelerindeki reklam panolarına BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk Sinan Ateş için afişler astırdı. Yapılan çalışmayı Erzincanlı ülkücü ozan Erhan Çerkezoğlu sosyal medya hesabından “BBP Erzincan İl Başkanı Tolga Altınoluk başsağlığı mesajın için teşekkür ederiz. Sağol güzel hemşehrim. Yüreğin var olsun” sözleriyle paylaştı

Devlet Bahçeli taziyede bulunmaktan geride dururken BBP’nin Sinan Ateş için afişler astırması Cumhur İttifakı’nda yeni bir kaosun başlayabileceğini akıllara getirdi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı