İYİ Parti İl Başkanı duyurdu! Vekillik için ilk istifa...

İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen görevinden istifa ettiğini duyurdu. Ekmen, partisinden milletvekili aday adayı olacağını bildirdi.

SİYASET 21.06.2022, 14:50
1
İYİ Parti İl Başkanı duyurdu! Vekillik için ilk istifa...
İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Eren Ekmen, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Önümüzdeki seçimlerde milletvekili aday adayı olmayı düşündüğünü belirten Ekmen, istifa kararını Genel Başkan Meral Akşener’in de görüşü ve bilgisi dahilinde aldığını belirtti.
Ekmen, istifa açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Geçtiğimiz dönem genel seçim sürecine girildiğinde, seçime kısa süre varken mevcut il başkanlarının milletvekili aday adayı olmak için istifa etmesi parti teşkilatlarında bir takım sıkıntılar yaşanmasına sebep olmuştu. Milletvekili aday adayı olmayı düşündüğüm ve seçim sürecine girerken parti teşkilatımızın bekasına verdiğim önemi için, 20.06.2022 tarihinde genel merkezimiz tarafından düzenlenen il başkanları toplantısı sonrasında Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in görüşünü alarak ve bilgisi dahilinde İyi Parti Eskişehir İl Başkanlığı görevimden istifa ediyorum. Eskişehir İyi Parti yeni İl Başkanı ve yönetimiyle aynı tempo ve şevkle ülkemizin ve şehrimizin geleceği için birlikte çalışacağımızı bilmenizi isterim. Bu süreçte birlikte çalıştığım tüm parti teşkilatlarımıza ve benimle birlikte görev yapan yöneticilerimize teşekkür ediyorum.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı