Son Dakika

İYİ Parti, sığınmacılarla ilgili genel görüşme yapılmasını isteyecek

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, gelecek hafta TBMM'de sığınmacılarla ilgili genel görüşme yapılmasını isteyeceklerini açıkladı.

SİYASET 23.02.2023, 15:45
1
İYİ Parti, sığınmacılarla ilgili genel görüşme yapılmasını isteyecek
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, bugün yaptığı yazılı açıklamada, İYİ Parti’nin gelecek hafta TBMM’ye sığınmacılar konusunda genel görüşme talebinde bulunacağını duyurdu. Zorlu, “Gelin, artık milletimizin isteği ve iradesiyle hep birlikte halledelim. TBMM’yi, bu konuda öncülüğe ve çözüme davet ediyoruz” dedi.
Kürşad Zorlu’nun açıklaması şöyle:
“Genel Başkan’ımız Sayın Meral Akşener, dünkü grup konuşmasında sığınmacı sorununa ilişkin kapsamlı değerlendirmesini milletimizle paylaşmıştır. Zira yaşadığımız deprem felaketi ve sonrasında oluşan ağır tablo, afet yönetimi ve afet sonrası mücadelenin bir parçası olarak artık bu sorunu hızlı ve etkin şekilde çözmemiz gerektiğini ortaya koymaktadır.
İYİ Parti kararlıdır. Kaygı ve çağrımız, Türkiye Cumhuriyeti’nin iç huzuru ve demografik yaşam alanına yöneliktir. Genel Başkan’ımızın nihai çözüm için TBMM’yi görüşmeye çağıracağını açıklaması üzerine TBMM Grubumuz, önümüzdeki hafta Meclis’te genel görüşme talebinde bulunacaktır. Gelin, artık milletimizin isteği ve iradesiyle hep birlikte halledelim. TBMM’yi, bu konuda öncülüğe ve çözüme davet ediyoruz.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı