İYİ Parti, Sinan Ateş'in eşine teklif götürdü

Ankara'da uğradığı silahları saldırı sonrası öldürülen Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş'in eşi Ayşe Ateş'e İYİ Parti, milletvekilliği teklifinde bulundu.

GÜNDEM 02.03.2023, 10:50
6
İYİ Parti, Sinan Ateş'in eşine teklif götürdü
Ülkü Ocakları Eski Genel Başkanı Doç. Dr. Sinan Ateş, 30 Aralık 2022 tarihinde Ankara Çankaya’da uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Sinan Ateş cinayetinin tetikçisi Eray Özyağcı ise 6 Şubat’ta Yunanistan’a kaçmaya çalışırken Edirne’de yakalandı.
İYİ Parti’nin Sinan Ateş’in cinayetinin aydınlatılması için mücadele eden eşi Ayşe Ateş’e milletvekilliği teklifinde bulunduğu iddia edildi.
T24’ten Candan Yıldız, “İyi Parti'nin Sinan Ateş cinayeti konusunda tutumu, MHP'nin mevcut yönetimine muhalif Ülkücüler için de belirleyici olabilir, bunun sandıkta da dikkate değer karşılığını görebiliriz. İşte belki de bu yüzden Akşener, Sinan Ateş'in öğretmen eşi ve cinayet sonrası açıklamalarıyla "adalet" vurgusunu hiç bırakmayan Ayşe Ateş'e milletvekilliği teklifi götürmüş olabileceği iddiası gündemde. Ancak öğrendiğim kadarıyla Ayşe Ateş, Sinan Ateş cinayetindeki adalet arayan pozisyonunu korumak istemiş ve vekillik teklifine sıcak bakmamış. Seçimlere giderken, tarih yaklaşırken, milletvekili aday aday listeleri şimdiden oluşturulurken, İyi Parti'nin "Ateş" soyadını taşıyan başka bir adayı olabilir mi, göreceğiz…” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı