İYİ Parti’de flaş Buğra Kavuncu kararı! Dedikodu deyip duyurdu

İYİ Parti İstanbul’da kongreye gidilirken Buğra Kavuncu'da flaş bir karar geldi. Dedikodulara itibar etmeyin diyen İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu yeni dönemle ilgili kararını da duyurdu.

GÜNDEM 15.11.2022, 13:50
1
İYİ Parti’de flaş Buğra Kavuncu kararı! Dedikodu deyip duyurdu
İYİ Parti İstanbul’da kongre süreci başlatıldı. Mevcut İl Başkanı Satuk Buğra Kavuncu ise yeni dönemle ilgili kararını kamuoyu ile paylaştı.
İYİ Parti teşkilatlarıyla bir araya gelen Buğra Kavuncu ocak ayındaki il kongresinde başkanlığa aday olmayacağını açıkladı.
Bugün yaptığı toplantıda ocak ayındaki İYİ Parti İstanbul kongresiyle ilgili bilgi veren Buğra Kavuncu, “Kongreyle ilgili farklı niyetlerle çeşitli spekülasyonlar yapılabiliyor. Dedikodulara itibar etmeyiniz. İç ya da dış söylentilere sizler de kulak asmayın. Bununla beraber ocak ayında gerçekleştireceğimiz il kongresinde aday olmayacağımı buradan ilan etmek istiyorum. Bunu kamuoyuyla da paylaşacağım.” dedi.
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu, şunları söyledi:
“Hepinizin bildiği ve takip ettiği gibi, partimizde bir kongre süreci başladı. Kurumlarda, kurumsal körlüğün ve güç zehirlenmesinin olmaması için değişikliğin ve yeni insanlara şans tanınmasının doğru olduğuna inanıyoruz. İl başkanlığı gibi görevlerin makul sürelerde tamamlanmasının sistemin işleyişi, yapının dinamizmi açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.
Kongreyle ilgili farklı niyetlerle çeşitli spekülasyonlar yapılabiliyor. Dedikodulara itibar etmeyiniz. Bu dedikodularla baş etmenin tek yolu, her şeyi açık ve şeffaf bir şekilde konuşmaktır. İlk günden beri bu anlayıştan taviz vermedik ve bugün de bu ilke çerçevesinde bu açıklamayı yapıyoruz. Ocak ayı içerisinde yapılacak il kongremize kadar görevimin başındayım. Kongreye kadar da ilk günkü heyecanımla çalışmaya devam edeceğim. Tekrar belirtmek istiyorum, bunun haricindeki kaynağı belli ya da belirsiz, iç ya da dış söylentilere sizler de kulak asmayın. Bununla beraber ocak ayında gerçekleştireceğimiz il kongresinde aday olmayacağımı buradan ilan etmek istiyorum. Bunu kamuoyuyla da paylaşacağım.
Bu sözlerim bir veda değil, vedayı ocak ayındaki il kongremizde yapacağız. Bundan sonrası da aslında yine veda olmayacak. İstanbul’da 4 yıl görev yapmış bir il başkanı olarak, İstanbul’un başarısı için çalışacak her arkadaşımı her zaman destekleyeceğim. Bu süre içerisinde, yol arkadaşlarımla, sizlerle beraber çok büyük ve kıymetli bir mücadele verdik. 31 Mart ve 23 Haziran gibi çok önemli bir seçimi, Türkiye’nin belki de kaderini değiştiren bir seçimi arzu ettiğimiz sonuçla neticelendirmenin gururunu yaşıyoruz.
Üye sayımızı 17 binden 100 bine çıkarmanın mutluluğunu, gururunu yaşıyoruz. Partimizi hem sahada hem de kamuoyunda layıkıyla temsil etme çabası içerisinde olduğumuzu vurgulamak istiyorum. Tekamüle inanan bir insan olarak, İstanbul İl Başkanlığı görevimde taşıdığım yükten çok daha fazlasını taşımayı hem partim hem ülkem adına kıymetli bulurum. Siyasette, alan değil veren tarafta olma arzusunu da hep taşıdım. Ülkeye ve milletime hizmet ederek tekamül etme arzu ve çabam hep devam edecek. Bu arzu ve çabayı partimizin ve Genel Başkan’ımızın uygun göreceği görev/görevleri yerine getirerek gerçekleştirmeye çalışacağım.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 29 Mart 2024
İmsak 05:01
Güneş 06:22
Öğle 12:48
İkindi 16:20
Akşam 19:05
Yatsı 20:21
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı