İYİ Parti'den Ağıralioğlu açıklaması: Görüşmenin anlamı kalmadı

Yavuz Ağıralioğlu'nun istifasına ilişkin açıklama yapan İYİ Parti Sözcüsü Zorlu, "Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir" dedi.

GÜNDEM 28.03.2023, 20:45
3
İYİ Parti'den Ağıralioğlu açıklaması: Görüşmenin anlamı kalmadı
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun İYİ Parti'den istifa edeceği yönündeki haberler sonrasında parti sözcüsü Kürşad Zorlu açıklama yaptı. Zorlu, istifanın kişinin tek taraflı bir karar olduğunu belirterek, "Dolayısıyla Sayın Genel Başkanımızla bu kapsamda bir görüşme yapılması düşüncesi de anlam ve önemini yitirmiştir. Herhangi bir görüşme gerçekleşmeyecektir" dedi.
Zorlu, Ağıralioğlu'nun istifasına ilişkin herhangi bir görüşmenin gerçekleşmeyeceğini belirterek, parti içindeki birlikteliğin önemine vurgu yaptı. Ayrıca, İYİ Parti'nin Türkiye'nin geleceği için önemli bir alternatif olduğunu ve bu çizgide yürümeye devam edeceklerini ifade etti.
İYİ Parti İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifa etmesi yönündeki haberlerin ardından parti içindeki gerginlik artmıştı. Ancak, Kürşad Zorlu'nun açıklamaları ile birlikte parti içi kriz çözüme kavuşmuş gibi görünüyor.
İYİ Parti lideri Meral Akşener'in, parti içindeki birlik ve beraberliği sağlamak için çalışmalarına devam ettiği biliniyor. Ayrıca, parti içinde yaşanan krizlerin çözümü için adımlar atıldığı ve önümüzdeki dönemde parti içi disiplinin artırılacağı konuşuluyor.
Türkiye siyasetinde önemli bir yer edinen İYİ Parti'nin, içerideki birlik ve beraberliği koruması ve halka umut veren politikalar üretmesi bekleniyor. Parti içinde yaşanan krizlerin sona ermesiyle birlikte, İYİ Parti'nin Türkiye'nin geleceği için önemli bir alternatif olmaya devam etmesi bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı