İYİ Parti'den Yavaş ve İmamoğlu'nun görüşme iddialarına yalanlama

Son dakika haberleri... İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, CHP kaynaklı “görüşme” haberlerini yalanladı.

GÜNDEM 04.03.2023, 17:55
2
İYİ Parti'den Yavaş ve İmamoğlu'nun görüşme iddialarına yalanlama
Son dakika haberleri... İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, “Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nun Meral Akşener ile görüşeceği yönündeki iddialar doğru değildir. Zaten böyle bir talep de olmamıştır.” denildi. 
Zorlu, şu açıklamayı yaptı:

CHP'den yapılan açıklamada ise, “Sayın Genel Başkanımız, ismi zikredilen iki Büyükşehir Belediye Başkanımızın Sayın Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi dışında ziyaret etme talebine olumlu yaklaşmıştır. Sayın Genel Başkanımız, kendisi de daha önce belirttiği gibi, Halil İbrahim sofrasının küçülmesini değil, bilakis büyümesini arzulamaktadır. İki Büyükşehir Belediye Başkanımız bu görüşmede “iradelerinin Sayın Genel Başkanımıza bağlı olduğunu, aday olarak da Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nu görmek istediklerini” iletecekler ve ittifakın devam etmesini talep edecekler.” denilmişti. 
“Sayın Genel Başkanımızın dünkü konuşması sırasında iki belediye başkanımıza çağrıda bulunmuştu. Bugün gün içerisinde yansıtılan haberler oldu. Ankara'da olduğunu öğrendiğimiz 10 belediye başkanının Genel Başkanımızı ziyaret edeceğine dair haberler paylaşıldı.
Ardından Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın ziyaret edeceği haberleri paylaşıldı. Açık ve netiz. Ne bizim böyle bir talebimiz oldu, ne de belediye başkanlarının talebi oldu. 2 belediye başkanının ziyaretine ilişkin haberler gerçeği yansıtmıyor.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı