İYİ Partili Kavuncu'dan aday açıklaması: Liderler tek adayda mutabık

İYİ Partili Buğra Kavuncu, Altılı Masa'nın adayı hakkında konuştu. Liderlerin tek aday belirlenmesinde mutabık olduğunu belirten Kavuncu, "X kişi aday dendiği zaman tartışma biter" dedi.

SİYASET 05.01.2023, 17:10
İYİ Partili Kavuncu'dan aday açıklaması: Liderler tek adayda mutabık
İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu,  Altılı Masa'nın adayının kim olacağı tartışmaları hakkında konuştu. "2-3 hafta sonra çok farklı şeyler konuşacağız" diyen Kavucu, " CHP, DEVA, Gelecek, Saadet, Demokrat Parti hepsi tek adayın en güçlü havayı yaratacağında mutabıklar." dedi.
Gerçek Gündem'de yer alan habere göre Kavuncu şunları söyledi:
"Bir il başkanı olarak söylüyorum bunu. Masanın dağılma ihtimali yok. İktidar kanadında öyle bir ümit var, öyle bir arzu var. Daha da ötesi bir çalışma var. Her kanalda hem de. Başka bir siyasi parti üzerinden veya bir belediye başkanı üzerinden. Veya araya nifak sokma, fitne sokma vs. Bunların hiçbirisi bizim için bir sebep olmaz. Olmayacak. Çünkü hiçbir siyasi partinin buna fırsat vermemesi lazım.
Bir dağılma ihtimali yok. Çünkü şu görülmüş; Türkiye’nin bir ümidi. Türkiye çağ atlayacak.
Tek aday çıkmasının çok büyük bir ihtimal olduğunu görüyorum ben. Çünkü bizim genel başkanımız CHP, DEVA, Gelecek, Saadet, Demokrat Parti hepsi tek adayın en güçlü havayı yaratacağında mutabıklar.
Az kaldı, 2-3 hafta sonra çok farklı şeyler konuşacağız. Katılıyorum, doğru insanlar merak ediyor. Haklarıdır soracaklar.
Kötü olan şu: Karar verildikten sonra tartışma yapanı ayıplarım, hangi partiden olursa olsun. X kişi Altılı Masa’nın adayı dendi o protokolü yaptı. Tartışma yapan ayıp etmiş olur, yanlış yapmış olur. O gün bitmiştir. O güne kadar yapılanlar çok yorucudur. Ama o günden sonra yapılanlar tehlikelidir. Önemli olan tamam dendiğinde işin bitmiş olmasıdır.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı