İYİ Partili Uz'dan Ağıralioğlu'na: El kaldırmıştın şimdi ne oldu?

İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, istifa eden Ağıralioğlu'na "Sen masaya dönülmesi konusunda el kaldırandın şimdi ne oldu?" diye sordu.

GÜNDEM 28.03.2023, 22:10
İYİ Partili Uz'dan Ağıralioğlu'na: El kaldırmıştın şimdi ne oldu?
İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Rıdvan Uz, partisinden istifa eden İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'na yönelik sert sözler sarfetti. Uz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ağıralioğlu'nu eleştirdi ve "Sen masaya dönülmesi konusunda el kaldırandın şimdi ne oldu?" diye sordu.
İYİ Parti'de son günlerde yaşanan istifalar parti içi tartışmaları da beraberinde getirdi. Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef alan Ağıralioğlu, İYİ Parti'den istifa etti. Bu istifanın ardından Rıdvan Uz da sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak, Ağıralioğlu'nu eleştirdi.
Uz, açıklamasında, İYİ Parti Genel İdare Kurulu toplantısında Ağıralioğlu'nun altılı masaya dönülmesi konusunda el kaldırdığını hatırlattı. Kendisinin ise masaya dönülmesi için görüş bildirdiğini söyleyen Uz, "Sen masaya dönülmesi konusunda el kaldırandın şimdi ne oldu?" diye sordu.
İYİ Parti'deki bu tartışmaların, 2023 seçimlerine yönelik hazırlıkların yapıldığı bir dönemde yaşanması ise endişe yarattı. Parti içi tartışmaların, seçim çalışmalarına olumsuz etki yapabileceği düşünülüyor.
Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, son günlerde yaşanan istifalar hakkında sessizliğini koruyor. Parti yöneticileri ise bir araya gelerek, krizin çözümü için çalışmalar yapıyor. Ancak, bu çalışmaların ne yönde ilerleyeceği henüz netlik kazanmış değil.
Sonuç olarak, İYİ Parti'de yaşanan istifalar ve parti içi tartışmalar, parti yönetimini ve seçim çalışmalarını olumsuz etkileyecek gibi görünüyor. Parti yöneticilerinin, krizi çözmek için yapacakları hamleler ise merakla bekleniyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Mart 2024
İmsak 05:17
Güneş 06:37
Öğle 12:51
İkindi 16:16
Akşam 18:56
Yatsı 20:11
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı