İzinli bekçi sokak ortasında adam vurdu: 1 kişi öldü

İzmir’de bir bekçi iddiaya göre yol verme kavgası nedeniyle ağabeyi ile tartışan bir şahsı ateşli silahla öldürüdü.

ASAYİŞ 04.06.2021, 08:25
44
İzinli bekçi sokak ortasında adam vurdu: 1 kişi öldü
İzmir’in Buca ilçesinde, izinli olan bir bekçi A.Y. (27), iddiaya göre ağabeyi Y.Y.’nin yol verme kavgası nedeniyle tartıştığı Şehmus Devrin’i (30) tabancasıyla vurdu.
Vücudunun eşitli yerlerine kurşun isabet eden Devrin, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken yaşanan vahim olay sonrası kaçan bekçi ve ağabeyi ekiplerce yakalandı.
Edinilen bilgiye göre Mustafa Kemal Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre Devrin, otomobili ile Y.Y.’nin önünü kesti  ve araç sahibi ikili arasındaki tartışma yumruklu kavgaya dönüştü.
Yaşanan arbedede ağabeyinin darp ediliğini gören Buca İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli bekçi A.Y., kavgaya dahil oldu ve belinden çıkardığı tabanca ile Şehmus Devrin’e art arda ateş etti. Devrin, kaçmaya çalışırken boynuna ve bacağına isabet eden kurşun nedeniyle kanlar içerisinde yere yığılırken kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.
Kavga sonrasında bekçi A.Y. ve ağabeyi Y.Y. otomobille olay yerinden kaçtı. Polis kısa bir süre sonra iki kardeşi yakalarak olay hakkında geniş çaplı soruşturma başlattı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı