İzmir hava durumu: O saatlere dikkat! Yağmur ve kar etkili olacak

İzmir hava durumu Meteoroloji tarafından açıklandı. Buna göre sıcaklık İzmir'de akşam saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar etkili olacak.

AİLE 17.01.2022, 14:50
10
İzmir hava durumu: O saatlere dikkat! Yağmur ve kar etkili olacak
İzmir hava durumu Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. İzmir'de havanın bugün parçalı bulutlu zamanla çok bulutlu geçeceği bekleniyor.

İzmir'de mesai bitimi yani akşam saat 18.00'den itibaren kıyı ilçelerinden başlyarak şehrin tamamında sağanak yağışlı hava etkili olacak.
Yağışların kıyı ve güney kesimlerde yagmur kuzey ve iç kesimlerde karla karışık yagmur ve kar şeklinde olması bekleniyor.
Öte yandan İzmir'de hava sıcaklığının akşam saatlerinden itibaren düşüşe geçerek mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.
Rüzgar ise kuzey ve doğu, zamanla güneybatı yönlerden hafif kıyı kesimlerde orta kuvvette esecek.

Meteoroloji yetkilileri gece ve sabah saatlerinde iç kesimlerde sis hadisesi beklendiğinden, başta sürücüler olmak üzere ilgililerin tedbirli olması konusunda uyardı. Ayrıca Meteoroloji İzmir'in kıyı kesimlerinde hafif, iç kesimlerde orta kuvvette, yükseklerde ise kuvvetli zirai don olayı beklendiğinden, başta tarımsal faaliyetlerle uğraşan vatandaşları uyardı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı