Jesus, faturayı kendine kesti: Bir numaralı sorumlu benim

Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası teknik direktör Jorge Jesus açıklamalarda bulundu.

SPOR 09.01.2023, 09:00
Jesus, faturayı kendine kesti: Bir numaralı sorumlu benim
Fenerbahçe Teknik Direktör Jorge Jesus, Galatasaray'a 3-0 yenilen Fenerbahçe'de karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.
"Başkanımız bana çok inanıyor, bir sorumlu varsa benim" diyen Jesusu, "Maçın ikinci yarısında işler bizim için karmaşıklaştı. Oyuncularım gergindi. Bir kişi eksik olunca işler zorlaştı. Bu sezon 6. kez eksik kaldık. Bunu çözmeliyiz. Ben daha önceki takımlarımda böyle bir şey görmemiştim" dedi.

Yenilginin sorumluluğunu üstlenen Portekizli hoca, kırmızı kart görmelerine ilişkin de çarpıcı bir ifade kullandı.
Jorge Jesus yaptığı açıklamada, "Kısa süre önce herkese göre ligin en iyisiydik. Rakibimiz önümüze geçti. Bu tarz maçlarda daha kararlı olmalıyız. Maçın ikinci yarısında işler bizim için karmaşıklaştı. Oyuncularım gergindi. Bir kişi eksik olunca işler zorlaştı. Bu sezon 6. kez eksik kaldık. Bunu çözmeliyiz. Ben daha önceki takımlarımda böyle bir şey görmemiştim" diye konuştu.
İşte Jorge Jesus'un açıklamalarının devamı şöyle:

"Normalde Fenerbahçe'nin alışık olduğumuzun dışında çok hata yaptık. İlk 15 dakikada 3 pozisoyn yakaladık. Galatasaray, seken toptan golü bulduk. İkinci yarıda iyi başladık ama kırmızı kart ve 2. golden sonra işler zorlaştı. Galatasaray daha sakin kalan taraftı. Oyuncularıma 'Bu maçı kazanan ya da kaybeden şampiyonu belirlemeyecek' demiştim. Ligin şampiyonu belli olmadı.

Rakibin önüne geçme fırsatını değerlendiremedik. Bu sonucun, sahada olanların sorumlusu benim. Ne başkanımız, ne futbolcularımız. Hele başkanımız hiç değiliz. Başkanımız bana çok inanıyor, Portekiz'e kadar gelip beni ikna etti. Bu mağlubiyet bizi yolumuzdan ayırmayacak. Bir sorumlu varsa benim. Transferi konuşmak şu an önemli değil. Daha önümüzde maçlar var."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 18 Nisan 2024
İmsak 04:27
Güneş 05:53
Öğle 12:43
İkindi 16:24
Akşam 19:23
Yatsı 20:43
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı