Johan Elmander'den derbi ve Fatih Terim açıklaması

Sarı-kırmızılı taraftarın sevdiği isimlerin başında gelen Elmander’in derbi ve Fatih Terim hakkında söyledikleri dikkat çekti.

SPOR 20.11.2021, 22:00
5
Johan Elmander'den derbi ve Fatih Terim açıklaması
Galatasaray’ın eski oyuncularından Johan Elmander, yarın oynanacak derbi hakkında açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarın sevdiği isimlerin başında gelen Elmander’in derbi ve Fatih Terim hakkında söyledikleri dikkat çekti.
İşte Elmander’in açıklamaları:
“Derbiler her zaman zordur. Tabii ki dualarım Galatasaray'ın kazanması için. Her zaman için önemli bir maç. Bence Galatasaray kazanacak. Galatasaray böyle maçları hep kazanmıştır. Galatasaray, yıllarca her daim iyi oyuncularla oldu. Ben de o futbolcularla oynadım. Onların arasında yer almak çok güzel. Fatih Terim çok güçlü bir koç. Bir gün ona yardımcı antrenör olmak isterim, neden olmasın? Fatih Terim bir kral. İlk Fenerbahçe derbimde attığım gol benim için çok önemliydi. Transfer olduğum zamandan önceki sezon Galatasaray, sezonu 8. sırada tamamlamıştı ve bizden beklenti büyüktü. O maçı domine edip, 3-1 kazanmıştık. Rakibe fırsat tanımamıştık.”

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı