''Jorge Jesus Brezilya'yı istiyor''

Goal'de yer alan habere göre Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Tite'ın bıraktığı görevi devralma ve Brezilya Millî Takını'nı yönetme hayalini yaşıyor.

SPOR 26.01.2023, 08:10
1
''Jorge Jesus Brezilya'yı istiyor''
Jorge Jesus, Brezilya Millî Takımı'nın başına geçmek istiyor. Goal'de yer alan habere göre  Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Tite'ın bıraktığı görevi devralma ve Brezilya Millî Takını'nı yönetme hayalini yaşıyor.
Portekizli hoca, böyle bir teklif gelmesi durumunda ikinci kez düşünmeyeceğini yakın çevresine aktardı. Jesus, ismini güçlendirmek için Brezilya Konfederasyon Başkanı Ednaldo Rodrigues ile yakınlaşmaya çalışıyor.
Listenin başında Carlo Ancelotti var
Öte yandan Brezilya, dünya sahnesinde ağırlığı olan bir isim aramaya odaklanmış durumda. Sambacılar'ın ilk hedefi Real Madrid'den Carlo Ancelotti... Ancelotti, Real ile haziran 2024'e kadar sürecek olan kontratını yenilemek istiyor. Ancak Ednaldo, bunun zor olacağını bilmesine rağmen Ancelotti için şansını denemek istiyor.
Bununla birlikte Luis Enrique de bir diğer seçenek olarak masada duruyor.
Bu isimlerin Brezilya'ya gitme ihtimalinin düşük olduğunu bilen Jesus, perde arkasında lobisini kullanıyor. Portekizli, futbol dünyasındaki insanlara müzakereye açık olduğunu ve Fenerbahçe ile yaptığı sözleşmenin sorun olmayacağını söylüyor.
Ednaldo Rodrigues, önceliği en iyi yabancı teknik adam olmasına rağmen yine de Brezilyalı bazı isimlere kapıları kapatmıyor.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 24 Nisan 2024
İmsak 04:18
Güneş 05:46
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:28
Yatsı 20:50
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı