Jorge Jesus'tan Arda Güler sözleri: Çok yetenekli ama...

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko maçının ardından açıklama yaptı.

SPOR 05.08.2022, 03:50
Jorge Jesus'tan Arda Güler sözleri: Çok yetenekli ama...
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Slovacko maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. 
Jesus'un açıklamaları şu şekilde:
"Çok güzel bir atmosferde oynadık. Taraftarlarımız gösterdiği destekle bu galibiyeti hak ettiler. Dinamo Kiev maçında da aynı şekildeydi. Bu galibiyeti onlara armağan ediyoruz."
"Yüzde yüz olarak hazırız diyemeyiz"
"Yüzde yüz olarak hazırız diyemeyiz. Sezon başındayız henüz. Hem Dinamo Kiev maçlarında hem de bugün takım iyi göstergeler sundu."
"Fenerbahçe her zaman favoridir"
"Pazartesi lig başlıyor. Lig asıl hedefimiz bizim. Ligde Fenerbahçe her zaman favoridir. Avrupa'da gidebildiğimiz kadar ileri gitmek istiyoruz. Hedefimiz lig şampiyonluğu."
"Lincoln maçın adamıydı"
"Gustavo ve Arao'nun benimle çalışmış olmak gibi bir avantajları var. 2 yıl Flamengo'da birlikte çalıştık. Ne istediklerimi biliyorlar. Lincoln çok iyiydi, bugün maçın adamıydı."
"90 dakika oynayabilecek durumda değil"
"Emre Mor 90 dakika oynayabilecek durumda değil ama oynadığı zaman özel yetenekleri olan, maçı koparacak oyuncu."
"Forvet transferi daha yapabiliriz"
"Kadromuz tamamlanmış diyemem. Önümüzdeki günlerde, bir forvet transferi daha yapabiliriz. Ancak, elimizdeki kadrodan da memnunuz. Her pozisyon için birden fazla oyuncumuz var"
"Arda Güler henüz 17 yaşında"
"Her futbolcu için taraftarın sevgisi, desteği önemlidir. Oyuncunun daha özgüvenli olmasını sağlar. Arda Güler henüz 17 yaşında. Çıkması gereken basamaklar var hala önünde."
"Çok yetenekli bir futbolcu"
"Arda Güler, çok yetenekli bir futbolcu ama fiziksel olarak hem Avrupa hem lig için kendini geliştirmesi gerekiyor. Yavaş yavaş yapacağız. Onun çıkması gereken adımlardan hiçbirisini atlamasını istemiyoruz."
"Geleceğine çok özen gösteriyoruz"
"Çok inanıyoruz Arda Güler'in geleceğine, çok özen gösteriyoruz. Taraftarların göstermiş olduğu sevgi de ona çok yardımcı olacak."
" Trabzonspor'un ligin favorisi olarak görülmesi normal"
"Trabzonspor'un ligin favorisi olarak görülmesi normal. Son şampiyon onlar ve insanlar bir önceki sezonun şampiyonunu asıl favori olarak görürler. Bu normal. Şu da bir gerçek ki Fenerbahçe en güçlü adaylardan bir tanesi. Galatasaray da aynı şekilde."

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı