Jorge Jesus'tan Batshuayi öve öve bitiremedi!

Jesus, yıldız futbolcu için, "Batshuayi, benim de çok iyi bildiğim ve özelliklerini beğendiğim bir oyuncu” ifadelerini kullandı.

SPOR 04.09.2022, 08:45
2
Jorge Jesus'tan Batshuayi öve öve bitiremedi!
Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, 2-0’lık Kayserispor maçı sonrası açıklamalarda bulundu. Jorge Jesus, "Transfer sezonunun sonuna kadar başka bir transfer yapmayacağız. Yabancı kontenjanı dolu. Türkiye Ligi'nde buna uymamız gerekiyor. Fenerbahçe kadrosu tamamlandı. Ocak ayına kadar bu şekilde devam edeceğiz” dedi.

"Batshuayi en çok uyan oyuncuydu" diyen Jesus, "Batshuayi, geçen sene Türkiye'de oynadı. Belçika Milli Takımı'nın santrforu, benim de çok iyi bildiğim ve özelliklerini beğendiğim bir oyuncu. 3 opsiyonumuz vardı forvet için. Batshuayi en çok uyan oyuncuydu. Özellikleriyle opsiyonlarımız arasındaki en iyisiydi” ifadelerini kullandı.
Oynayacakları Dinamo Kiev maçı için Jesus, "Dinamo Kiev maçı ile tekrar oynayacağız. Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi'nde olması önemli. Güçlü bir gruptayız ama son 16'ya kalmak istiyoruz. Bizim bu seneki en önemli hedefimiz lig ama Avrupa'da da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı