Jorge Jesus'tan çarpıcı açıklama: Fenerbahçe için reddetim

Jorge Jesus, Portekiz basınına yaptığı açıklamasında Everton'un teklifini Fenerbahçe için reddetiğini söyledi.

SPOR 29.07.2022, 08:00
4
Jorge Jesus'tan çarpıcı açıklama: Fenerbahçe için reddetim
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Portekiz basınına röportaj verdi. Jesus, oldukça çarpıcı açıklamalarda bulundu. Canal 11'e yaptığı açıklamasında Jesus, Everton'un teklifini Fenerbahçe için reddetiğini söyledi.
"Dünyanın her yerinden teklifler aldım. Everton'un teklifi vardı ama kabul etmedim ve şimdi Fenerbahçe'deyim. Hedefimiz şampiyonluk ve taraftarımızın tutkusu inanılmaz." diye konuşan Jesus, "Teknik direktörlük kariyerimin ilk 10 yılında 3'lü sistemle oynadım ve hep geleceğin oyun sisteminin bu olduğunu düşündüm. Sonrasında değişmeye devam ettim çünkü oyuncuların özelliklerini de anlamamız gerekiyor.
Benfica'da tekrar üçlü sistemi seçtim ama şunu söylemeliyim, 3'lü savunma sistemi çalışması en zor sistem. Genellikle oyuncular bu sistem için eğitilmiyorlar. Fenerbahçe'de de 3'lü savunma oynamak istedim ama bu imkansızdı çünkü elimde iki stoper vardı. " dedi.
"Çalışması en zevkli kulüp Flamengo" diye açıklamada bulunan Jesus, "Oyuncuların anlayışına çok uygun olduğumu düşündüm oradayken. Takım beni çok iyi kabul etti ve böyle olunca da her şey daha kolay oluyor.
Flamengo'ya dönme konusunda insanların benden bir beklentisi vardı, bunu biliyorum. Brezilya'ya bir gün dönmek planlarım arasında var." şeklinde konuştu.
"Sınırsız bir bütçem si olsaydı şüphesiz Darwin Nunez'i transfer etmek isterdim" açıklamasında bulunan Jesus, şöyle devam etti:

"Taremi'nin özelliklerini gerçekten beğeniyorum ama aynı pozisyonda 4 oyuncum var. Bu yüzden transfer için olasılık yok.
William Carvalho, benim seçeneklerimden bir tanesiydi, savunmacı bir orta saha oyuncusu istedim. William transferi zora girdi ve biz de tanıdığımız Arao'yu transfer ettik.
Ana fikir, tanıdığım ve iletişim kurmanın kolay olduğu oyuncuları transfer etmekti. Ama sadece Brezilya, Uruguay, Arjantin ya da İspanya'dan oyuncu getirmedim. Takımda zaten İspanyolca konuşan bazı futbolcular var ve bu işleri kolaylaştırıyor. "

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 19 Nisan 2024
İmsak 04:26
Güneş 05:52
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:24
Yatsı 20:44
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı