Son Dakika

Jorge Jesus'tan yeni transfer Samet Akaydin'e övgü

Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, Gaziantep karşısında hak ettikleri bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, yeni transfer Samet Akaydin hakkında da konuştu.

SPOR 15.01.2023, 22:55
5
Jorge Jesus'tan yeni transfer Samet Akaydin'e övgü
Fenerbahçe teknik direktörü Jorge Jesus, 2-1 kazanılan Gaziantep FK maçının ardından değerlendirmede bulundu.Galibiyetin önemine vurgu yapan Jesus, "Kazanmak bizim için önemliydi. İyi bir takıma karşı oynadık. Harika oyunculara sahipler. Biri de Markovic. 19 yaşında Benfica'ya transfer etmiştim. 1 yıl sonra 40 milyon euro'ya Liverpool'a gitti. Uluslararası çok iyi oyuncuları var. Burada kazanmak kolay değil. Ancak adil bir sonuç olduğunu düşünüyorum. Galibiyet önemli." şeklinde konuştu.
"Samet Akaydin kendisini neden istediğimizi kanıtladı"
"Kendisi bugünkü performansıyla onu neden istediğimizi kanıtlamış oldu. Adana Demirspor'a karşı oynarken kalitesini gördüğümde çok şaşırmıştım. Başkanımızdan istedik ve transfer ettik. Defansif anlamda üst seviye bir oyuncu. Bugün Altay da kurtarışlarıyla takıma yardımcı oldu. Rossi de oyuna girdikten sonra çok etkiliydi. Valencia iki gol attı, bir de girdiği fırsattan yararlanamadı. Az pozisyona girip değerlendirebilen golcüler bu nedenle diğerlerinden farklı oluyorlar."
Transfer konusunda da açıklamalarda bulunan Jesus, "Transfer dönemi geldiğinde her hocanın amacı elindeki iyi oyuncuları kaybetmemektir. Birkaç tane de takviye yaparsınız. Ancak sadece transfer yapmak için transfer yapmayacağız." diye konuştu.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı