Jorge Jesus'un derbideki hayal kırıklığı! Performanstan yakındı

Süper Lig'in 18. haftasında kendi evinde ağırladığı Galatasaray'a 3-0 mağlup olan Fenerbahçe'de derbinin etkileri devam ediyor.

SPOR 11.01.2023, 11:00
2
Jorge Jesus'un derbideki hayal kırıklığı! Performanstan yakındı
Fenerbahçe’de Galatasaray yenilgisinin yankıları devam ediyor.
Teknik direktör Jorge Jesus hedefteki isim olarak gösterilirken Portekizli çalıştırıcının, oyuncularının düşük performansından dolayı hayal kırıklığına uğradığı öğrenildi.
Jesus'un derbi sonrası yakın çevresine yaptığı değerlendirmede, “Bir takımda 7-8 oyuncu kötü performans sergilerse o maçın kazanılması mümkün olmuyor. Takımımın bu kadar kötü performans ortaya koyması benim için hayal kırıklığı. Çalışmalarımız, analizlerimiz ve hazırlıklarımız, her şeyimiz tam. Bir veya iki oyuncunun formu düşük olabilir ama 7-8 kişinin kötü olunca aklımda soru işaretleri oluyor” sözlerini sarf ettiği öğrenildi.
Jesus’un, F.Bahçe’ye gelmeden önce hayran kaldığını açıkladığı ve ıslıklandığı İstanbulspor maçından sonra elinden tutup destek vermeleri için taraftarlara gösterdiği kaleci Altay Bayındır başta olmak üzere bazı isimlerin performansından memnun olmadığı bildirildi. Ayrıca bu oyuncuların başında Rossi, Serdar Aziz ve Szalai geliyor.
Önce Giresunspor maçında sonra Galatasaray derbisinde yaptığı iki kritik hatayla gol yenmesine sebep olan Serdar Aziz’in formunu beğenmediği belirtilen Jesus'un, derbinin ardından “Böylesine kötü performans sonrası değil 3 daha fazla gol de yiyebilirsiniz. Ancak sadece bir maç kaybettik, şampiyonluk iddiamız sürüyor. Biz de Galatasaray’ı kendi sahasında yenebiliriz ve bunu yapacak güce sahibiz” değerlendirmesinde bulunduğu öğrenildi.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 20 Nisan 2024
İmsak 04:24
Güneş 05:51
Öğle 12:43
İkindi 16:25
Akşam 19:25
Yatsı 20:45
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı