Jose Mourinho'dan emeklilik açıklaması: Birkaç yıl daha...

Jose Mourinho emekliliği hakkında 'hiçbir şeyin değişmediğini' söyledi. Portekizli teknik adam hala kazanmayı sevdiğini ve kaybetmekten nefret ettiğini ifade etti.

SPOR 23.09.2022, 21:15
2
Jose Mourinho'dan emeklilik açıklaması: Birkaç yıl daha...
Serie A'nın güçlü ekiplerinden Roma'yı çalıştıran eski  Chelsea, Manchester United, Inter ve Real Madrid patronu Mourinho, geçmişte 60'lı yaşlarının bir noktasında emekli olacağını belirtmişti. Şu an 59 yaşında ve 26 Ocak'ta 60 yaşına girecek ancak oyuna olan tutkusu her zamanki gibi gençliğini koruyor ve şu an için işinden vazgeçme planı yok.
Mourinho, şu şekilde konuştu: "Bu 22 yıl hızlı geçti ama devam etmek istiyorum. Kendimi iyi, güçlü ve motive hissediyorum. Kazanmayı seviyorum, kaybetmekten nefret ediyorum. Hiçbir şey değişmedi. Saçımın rengi, evet kırışıklıklar... ama devam etmek istiyorum. Bir 22 yıl daha değil çünkü vakit yok, ama birkaç yıl daha..."
Mourinho dünya futbolunun en kıskanılacak başarılarına sahip. Kariyeri boyunca Şampiyonlar Ligi, Premier Lig, Serie A, La Liga, UEFA Kupası, FA Kupası ve Avrupa Konferans Ligi kazanan Portekizli teknik adam önümüzdeki birkaç sene daha başarılarına başarı katmaya devam edecek.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 28 Mart 2024
İmsak 05:02
Güneş 06:23
Öğle 12:49
İkindi 16:19
Akşam 19:04
Yatsı 20:20
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı