Juventus iddiaları, Tottenham menajeri Antonio Conte'yi sinirlendirdi

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran İtalyan teknik adam Antonio Conte, Juventus'un başına geçeceğine dair iddilara yanıt verdi.

SPOR 29.09.2022, 22:55
1
Juventus iddiaları, Tottenham menajeri Antonio Conte'yi sinirlendirdi
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Tottenham'ı çalıştıran ve şu anda Londro temsilcisiyle son derece başarılı bir grafik sergileyen Teknik Direktör Antonio Conte, Juventus'un başına geçeceğine dair iddilara yanıt verdi.
ESPN'de yer alan habere göre sözleşmesinin sezon sonunda bitecek olması hakkında Conte, "Sezona daha yeni başladık. Birçok kez bu konu hakkında konuştum ve her zaman mutlu olduğumu ve Tottenham'la geçirdiğim zamandan keyif aldığımı söyledim. Daha sonra, kulüp için, benim için en iyi çözümü bulmaya çalışacağız. Tottenham'da çalışmaktan keyif alıyorum. Gelecek için sorun görmüyorum." ifadelerini kullandı.
"Saygısızlıktır"
Juventus'un başına geçeceğine dair iddilar hakkında ise başarılı teknik adam, "Gelecek için birinin hakkında konuşanları dinlemek istemiyorum. çünkü tekrar ediyorum: bu hem başka bir teknik direktör hem de benim için saygısızlıktır."
Kariyerinde daha önce de Juventus'u çalıştıran Conte, 2021 yılında Tottenham'ın başına geçmişti. 
Kabus gibi başlangıç
Juventus sezona adeta kabus gibi bir başlangıç yaptı. Şampiyonlar Ligi'nde çıktığı ilk 2 maçtan mağlubiyet ile ayrılan İtalyan devi, Serie A'da ise 7 maçta yalnızca 2 galibiyet elde etti. Alınan bu sonuçların ardından İtalyan devinde Massimiliano Allegri'nin takımdaki geleceği tartışılmaya başlanmıştı.

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 23 Nisan 2024
İmsak 04:19
Güneş 05:47
Öğle 12:42
İkindi 16:25
Akşam 19:27
Yatsı 20:49
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı