Son Dakika

Kaan Ayhan Galatasaray ile anlaştı

Galatasaray, milli futbolcu Kaan Ayhan'ı kadrosuna katmak istiyordu. Kaan Ayhan'ın bu transferde kararı belli oldu.

SPOR 02.06.2021, 00:05
5
Kaan Ayhan Galatasaray ile anlaştı
Galatasaray, bir süredir kadrosuna katmak istediği Kaan Ayhan'ın transferinde büyük bir aşama kaydetti. Oyuncu ile anlaşan sarı - kırmızılılar, Sassuolo ile görüşmelere başlayacak. 

Hürriyet'te yer alan habere göre, geçtiğimiz sezonu ikinci sırada tamamlayan ve savunma hattına takviye yapmak isteyen Galasaray, Kaan Ayhan'ı Sassuolo’dan 1 yıllığına kiralamak için girişimlerine hız kazandırdı. 

26 yaşındaki futbolcunun da bu transferdeki kararı belli oldu. Galatasaray, milli futbolcu ve temsilcisi arasında yapılan görüşmeler olumlu geçti. Kaan Ayhan, Galatasaray'a ''Kulübümle anlaşma sağlarsanız benim için yeterli'' diyerek yeşil ışığı yaktı.
Geçtiğimiz sezon da Galatasaray Kaan Ayhan'ı transfer etmek istemiş ancak girişimleri olumlu sonuçlanmamıştı. 26 yaşındaki futbolcu, Bundesliga ekibi Fortuna Düsseldorf'tan Serie A ekibi Sassuolo'ya transfer oldu. 

Geçtiğimiz sezon Sassulo formasıyla 20 maça çıkan Kaan Ayhan, 1 asist yaptı. Kaan Ayhan, A Milli Takım'da da 36 maçta forma giyen Kaan Ayhan, 4 gol kaydetti. 

Yorumlar (0)
sanalbasin.com üyesidir
18
açık
Namaz Vakti 26 Nisan 2024
İmsak 04:15
Güneş 05:43
Öğle 12:42
İkindi 16:26
Akşam 19:30
Yatsı 20:52
Puan Durumu
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Takımlar O P
Whatsap İhbar Hattı